Annonce
Ugeavisen Vejle

Motorløb: Rossel holdt sig til i hård weekend

Vejlenseren Kevin Rossel fra Vejle holdt sig til ved weekendes første løb i Italien. PR-foto
Sæsonens første opgave på Misano blev en udfordrende omgang, da vejlenseren Kevin Rossel første gang prøvede kræfter med Super Trofeo. Target Racing viste sig i stand til at blande sig i topstriden, og podiepladserne er ikke langt væk.
Annonce

Motor: Sæsonen blev endelig skudt i gang, og Kevin Rossel kunne for første gang sætte sig i Lamborghinien, hvor der var point på spil, da den europæiske Super Trofeo-serie indtog italienske Misano.

Som i resten af Europa kogte asfalten, og det blev en udfordrende omgang, hvor der skulle tages hensyn til corona-restriktionerne.

- Det var en hård og varm weekend, hvor vi fik hæderlige resultater, men det er klart, vi vil have mere. Bilen var der ikke helt, og både Alberto di Folco og jeg tror på, at vi har meget mere at byde på. For mig var det vigtige erfaringer, og jeg skal også lige minde mig selv om, at det er første gang, jeg kører løb i Lamborghinien, fortæller Kevin Rossel i telefonen fra Italien.

- Vi fik masser af læring med derfra, og vi holder snor i toppen. Teamets anden bil gjorde det også godt og havde det fornødne held i et par afgørende situationer og kan se tilbage på stabile placeringer som nummer fem og seks i de to løb, der blev afviklet på Misano.

Annonce

Fart på

Ifølge Kevin Rossel er der fart på bilerne.

- Det er et eller andet sted, det vigtigste, og så skal vi få justeret de andre ting. På sin vis fik vi det maksimale ud af bilen, men nu bruger vi erfaringerne til at blive endnu bedre, og vi har endnu en test, inden vi kører på Nürburgring i september.

Kevin Rossel skal i ilden igen til september. PR-foto

- Vores ambitioner er høje, og jeg kan se, at jeg har en stærk makker, så jeg tror også på, at vi bliver stærkere og stærkere hen over sæsonen, når vi får høvlet de indledende kanter af. Der giver det meget, at vi nu har kørt løb sammen, for det er selvfølgelig noget andet end test, og vi har alle sammen en bedre forståelse af, hvordan vi skal fungere sammen, siger Kevin Rossel, der også tror på, at stabiliteten bliver en afgørende faktor over en hel sæson.

Annonce

Vandt Super GT

Med i bakspejlet har den unge vejlenser en sejr i Super GT.


Jeg tro tror på, at stabiliteten bliver en afgørende faktor over en hel sæson.

Kevin Rossel, vejlensisk racerkører


- Jeg kunne se sidste år, da jeg vandt Super GT, hvor afgørende det er hele tiden at levere, og vi kunne se nogle af konkurrenterne komme lidt i problemer allerede søndag, hvor de fysiske forhold begyndte at spille på både biler og kørere. Det var ikke nemt for nogen, og så er det afgørende at få sat noget på kontoen, så der ikke er et hul, når slutstillingen skal gøres op. Det skal vi blive ved med, og så jagter vi selvfølgelig topplaceringerne samtidig, lyder det fra Kevin Rossel, der er placeret på en samlet fjerdeplads i Pro-kategorien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Mød de to forfatteren bag bogen om Albert Bertelsen: Museumslederen og kulturjournalisten har tilbragt mange timer sammen med Vejles store maler

Ugeavisen Vejle

To hovedroller ved Kaffe-koncert

Annonce