Annonce
Ugeavisen Vejle

Murermester får it-pris

Overrækkelsen af diplomet foregik på håndværkermessen på Dansk Teknologisk Institut i Aarhus. En glad og stolt Gitte Jensen fra Ove Larsen A/S modtog it-prisen. PR-foto: Frank Boutrup Schmidt
Vejle-firmaet Ove Larsen vinder pris på Dansk Byggeri-messe som bedste virksomhed til it.
Annonce

Vejle: Papir, blyant og ringbind er der stadig mange håndværkere, der tyer til. Dog viser Dansk Byggeris nyeste it-undersøgelse, at det går den digitale vej for håndværkerne i byggeriet.

Flere og flere bygge- og anlægsfirmaer investerer i it-værktøjer, og det får murermester Ove Larsen A/S på Ibæk Strandvej i Vejle nu en pris for.

Virksomheden er blevet kåret til Danmarks mest it-modne håndværksvirksomhed i kategorien administration. Prisen blev uddelt af fagbladet Mester Tidende og Licitationen-Byggeriets Dagblad til i alt fem vindere, og Ove Larsen fik overrakt prisen 5. februar på Dansk Byggeris it-messe på Teknologisk institut i Aarhus.

- Man skal turde tage det digitale spring, for det giver rigtigt mange fordele. Førhen havde vi 100 mapper med fakturakopier ude i arkivet. I dag slår du bare op på skærmen. Alle i huset er på og kan selv følge med i udviklingen i de sager, de arbejder på og kan for eksempel selv fakturere, fortæller kontorassistent Gitte Jensen, Ove Larsen A/S.
- Det sparer meget tid.
Annonce

Fem vigtige discipliner

Mester Tidende er hvert år på jagt efter håndværks- og entreprenørvirksomheder, der arbejder målrettet med it og forstår at udnytte de fordele, som effektive it-værktøjer giver. Håndværkerne dyster i fem vigtige byggediscipliner: Tilbudsgivning, planlægning, udførelse, aflevering og administration.
Fælles for de vindende håndværksmestre er, at de har haft succes med at tage it-springet og oplever, at it flytter forretningen, fordi arbejdet kan gøres nemmere flere steder i virksomheden, især når it-systemerne taler sammen.
- Vi sparer arbejdsgange og tastearbejde i administrationen, fordi det spiller sammen, både alt det administrative og hele løndelen. Og det er overskueligt, siger Gitte Jensen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bestseller-forfatter gæster Vejle

Ugeavisen Vejle

Et tæppe til de hjemløse

Annonce