Annonce
Ugeavisen Vejle

Murermester får it-pris

Overrækkelsen af diplomet foregik på håndværkermessen på Dansk Teknologisk Institut i Aarhus. En glad og stolt Gitte Jensen fra Ove Larsen A/S modtog it-prisen. PR-foto: Frank Boutrup Schmidt
Vejle-firmaet Ove Larsen vinder pris på Dansk Byggeri-messe som bedste virksomhed til it.
Annonce

Vejle: Papir, blyant og ringbind er der stadig mange håndværkere, der tyer til. Dog viser Dansk Byggeris nyeste it-undersøgelse, at det går den digitale vej for håndværkerne i byggeriet.

Flere og flere bygge- og anlægsfirmaer investerer i it-værktøjer, og det får murermester Ove Larsen A/S på Ibæk Strandvej i Vejle nu en pris for.

Virksomheden er blevet kåret til Danmarks mest it-modne håndværksvirksomhed i kategorien administration. Prisen blev uddelt af fagbladet Mester Tidende og Licitationen-Byggeriets Dagblad til i alt fem vindere, og Ove Larsen fik overrakt prisen 5. februar på Dansk Byggeris it-messe på Teknologisk institut i Aarhus.

- Man skal turde tage det digitale spring, for det giver rigtigt mange fordele. Førhen havde vi 100 mapper med fakturakopier ude i arkivet. I dag slår du bare op på skærmen. Alle i huset er på og kan selv følge med i udviklingen i de sager, de arbejder på og kan for eksempel selv fakturere, fortæller kontorassistent Gitte Jensen, Ove Larsen A/S.
- Det sparer meget tid.
Annonce

Fem vigtige discipliner

Mester Tidende er hvert år på jagt efter håndværks- og entreprenørvirksomheder, der arbejder målrettet med it og forstår at udnytte de fordele, som effektive it-værktøjer giver. Håndværkerne dyster i fem vigtige byggediscipliner: Tilbudsgivning, planlægning, udførelse, aflevering og administration.
Fælles for de vindende håndværksmestre er, at de har haft succes med at tage it-springet og oplever, at it flytter forretningen, fordi arbejdet kan gøres nemmere flere steder i virksomheden, især når it-systemerne taler sammen.
- Vi sparer arbejdsgange og tastearbejde i administrationen, fordi det spiller sammen, både alt det administrative og hele løndelen. Og det er overskueligt, siger Gitte Jensen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Den nedarvede skam

Ugeavisen Vejle

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Ugeavisen Vejle

Klør det dernede?

Annonce