Må leve med covid-19: Gæsterne bakker Vejles restauranter op
Restauranterne i Torvehallerne og Treetop Restauranten oplever flot opbakning fra gæsterne. Restaurant Skyttehuset får a la carte på menukortet om aftenen.
Copy link address
Flemming Larsen flla@jfmedier.dk
Annonce
Torvehallernes nye sushi- og wok-restaurant har fået et mere asiatisk look, blandt andet nye borde og bambusrør rundt om de bærende stolper, ligesom der også er blevet plads til en stor buddhafigur. PR-foto
Menukortet, især de nye sushiruller og wokretterne, er også blevet mere asiatisk. PR-foto
Nicolaj Møller, køkkenchef for Treetop Restauranten, kan fortælle om det hidtil bedste år i restauranten. Foto: Mette Mørk
Søren Riis, forpagter af Restaurant Skyttehuset, har mistet sine store selskaber i forbindelse med covid-19. Som et nyt initiativ har han taget "a la carte" på menukortet om aftenen. Foto: Flemming Larsen