Annonce
Torvehallernes nye sushi- og wok-restaurant har fået et mere asiatisk look, blandt andet nye borde og bambusrør rundt om de bærende stolper, ligesom der også er blevet plads til en stor buddhafigur. PR-foto
Ugeavisen Vejle

Må leve med covid-19: Gæsterne bakker Vejles restauranter op

Restauranterne i Torvehallerne og Treetop Restauranten oplever flot opbakning fra gæsterne. Restaurant Skyttehuset får a la carte på menukortet om aftenen.
Annonce
  • Torvehallernes nye sushi- og wok-restaurant har fået et mere asiatisk look, blandt andet nye borde og bambusrør rundt om de bærende stolper, ligesom der også er blevet plads til en stor buddhafigur. PR-foto
  • Menukortet, især de nye sushiruller og wokretterne, er også blevet mere asiatisk. PR-foto
  • TreeTop03
    Nicolaj Møller, køkkenchef  for Treetop Restauranten, kan fortælle om det hidtil bedste år i restauranten.  Foto: Mette Mørk
  • Soren Riis 008
    Søren Riis, forpagter af Restaurant Skyttehuset, har mistet sine store selskaber i forbindelse med covid-19. Som et nyt initiativ har han taget "a la carte" på menukortet om aftenen. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Det skal være med til at styrke Vejles handelsliv: 'Opbakningen har været helt vild'

Annonce
Ugeavisen Vejle

Morten fejrer tre årtier i sin kendte gågadebutik: 'Vi er fremme i skoene uden at være anmassende'

Annonce
Ugeavisen Vejle

70-årige Erik er morfar for unge, der har svært ved matematik

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Toget suser forbi bryggeriet

Ugeavisen Vejle

Nordens bedste tjener arbejder på kendt Vejle-restaurant: Han og kollegerne har scoret fire guldmedaljer på tre dage

Ugeavisen Vejle

Tears of Hope: En kunstnerisk rejse fra Brasilien til Vejle

Ugeavisen Vejle

Vejle Fjord er død: Begravelsen finder sted i april, og vejlenserne inviteres med til gravøl

Ugeavisen Vejle

20-årig Magnus fra Vejle vælter sig i guld: 'Det er helt vildt, og noget jeg længe har drømt om'

Ugeavisen Vejle

Michala Petri til påskekoncert

Annonce