Annonce
Ugeavisen Vejle

Nåååhr, hvor er den sød: Forretning vil kåre Vejles sødeste kæledyr

Nu vil en butik for kæledyrsejere finde Vejles sødeste kæledyr. PR-foto
De kan smelte vores hjerter, kæledyrene. Det sødeste er helt sikkert dit - eller er det? Maxi Zoo vil kåre Vejles sødeste kæledyr, og sætter et gavekort på 1000 kroner på højkant.

Vejle: De findes derude. Nettet bugner i hvert fald med søde, sjove, artige og dejlige kæledyr. Og spørger man ejeren, er Fido ikke bare Vejles sødeste, men Jordens sødeste hund.

Er du den lykkelige ejer af Fido, bør du melde den til konkurrencen, som Maxi Zoo skyder i gang 12. april.

Det er selvfølgelig ikke kun hunde, der kan deltage. Måske har du et nuttet hamster, en kanin, en rotte eller en kat, der er "lige til at spise".

Maxi Zoo, der for nylig åbnede på Enghavevej i Vejle, giver vinderen et gavekort på 1000 kroner til forretningen.

- Fra 12. til 18. april kan byens stolte kæledyrsejere indsende et billede af deres uimodståelige kæledægger, og dermed deltage i konkurrencen om den flotte titel "Vejles sødeste kæledyr", oplyser forretningen i en pressemeddelelse.

I uge 17 vil billederne af de 12 sødeste kæledyr blive udstillet i butikken, hvor alle byens dyreelskere vil have mulighed for at stemme på den pelsede ven, som de mener fortjener førstepladsen.

Mandag den 3. maj kåres vinderen.

Sådan gør du

Indsend billede, kæledyrets navn, race/art samt navn og telefonnummer på ejeren til konkurrence@maxizoo.dk i perioden fra den 12. til 18. april for at deltage i konkurrencen om at vinde titlen som Vejles sødeste kæledyr.

I uge 17 kan man i butikken afgive sin stemme på den sødeste kæledægge. Vinderen kåres mandag den 3. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce