Annonce
Ugeavisen Vejle

Nu er der også dametøj på hylderne

- Nu kan man også købe og sælge brugt dametøj i butikken, fortæller Christina Lis Skov, Børnenes Verden på Søndermarken. Foto: Flemming Larsen
Forretningen Børnenes Verden på Søndermarken udvider sit koncept. Nu kan du også sælge og købe brugt dametøj.
Annonce

Vejle: Der er nok en kvinde eller to, der har for meget tøj hængende i garderoben. Altså tøj, der af den ene eller anden grund ikke bliver brugt. Et fortrydelseskøb, en lidt forkert farve eller en kjole, som passede før julen 2010. Den slags tøj fylder godt op på hylder og stænger - og gør det svært at overskue tøjskabets indhold. Få det solgt, lyder opfordringen fra Christina Lis Skov, indehaver af Børnenes Verden i Vejle.

Forretningen, der blandt andet kører et koncept med salg af brugt børnetøj og udstyr, har netop åbnet op for et nyt marked.

- Nu kan man også købe og sælge brugt dametøj i butikken, fortæller hun.

I Børnenes Verden, Pedersholms Allé 21, har Christina Lis Skov indrettet en særlig afdeling til dametøj, sko og accessories.

Kulturen handler ikke længere om at ”købe og smide ud”. Vi vil fokusere mere på bæredygtighed og værne om miljøet, så hvorfor ikke lade andre få gavn af det, vi ikke længere selv har brug for.

Christina Lis Skov, Børnenes Verden

Annonce

Lej en reol

Modeindustrien er en kæmpe miljøsynder, så det giver god mening at rette blikket mod genbrug. Hos Børnenes Verden kan kunderne leje en reol i 14, 21 eller 35 dage. Forretningen er dermed din handelsplads, og Christina Lis Skovs kommission er 18 procent af dit salg.

- Vi er kommet fint fra start, og hylderne er allerede godt fyldt op. Butikken er opdelt, så børnetøj og dametøj er adskilt. Cirka to tredjedele af butikken er stadig henvendt til børn, understreger Christina Lis Skov.

Når man finder interessante bluser, bukser, nederdele og andet, er der - præcis som i andre tøjforretninger - mulighed for at prøve varerne.

- Jeg har indrettet prøverum, så man er naturligvis velkommen til at se, om tingene passer, lyder det fra Christina Lis Skov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Ugeavisen Vejle

Klør det dernede?

Ugeavisen Vejle

Svedig blues i Bygningen

Ugeavisen Vejle

Klar til boligkigger-weekend

Annonce