Annonce
Læserbrev

Nyåbnet møbel-outlet: Her sænker de prisen

Udvalget skifter hele tiden. Hver mandag får vi nye varer til outlet-afdelingen

Kaj Jacobsen, Ilva

Ilva Vejle er en af udvalgte Ilva-bolighuse landet over, der har fået en outlet-afdeling. Her samles et stort sortiment af blandt andet udgåede møbler.
Annonce

Vejle: Lænestole, spiseborde og skabe. Butikschef hos Ilva i Vejle, Kaj Jacobsen, viser rundt på førstesalen i det 3.500 kvadratmeter store bolighus, hvor der tidligere stod Idemøbler på facaden. I det nye Ilva er 700 kvadratmeter indrettet til et specielt formål: Outlet.

I alt har kæden netop åbnet fire outletbutikker i henholdsvis Viby, Odense C, Ishøj og Vejle.

- Som du kan se, har vi placeret vores outlet-møbler, så de står samlet her på første sal. Prisen er fordelagtig, og man kan få varerne med hjem med det samme, fortæller Kaj Jacobsen og retter på et prisskilt.

Ifølge butikschefen er varerne i afdelingen ofte sat ned til omkring halv pris.

- Og de fejler intet, bedyrer han.

Annonce

Nye varer hver mandag

Rundt omkring i landets Ilva-bolighuse har forskellige varer af andensortering, udstillingsvarer samt udgåede varer, fyldt op i gangene. Bolighusene har været nødsaget til at præsentere nye udstillinger sammen med outlet-varerne.

- Det er lavet om nu. I dag har jeg et samarbejde med 12-13 kolleger, som jeg modtager outlet-varer fra. Vi har plads til at præsentere dem her i Vejle, hvor vi ligger godt placeret - med et stort opland; kunder fra Billund, Hedensted, Give og Vestfyn, fortæller Kaj Jacobsen.

Hver mandag modtager Ilva i Vejle nye outlet-varer.

- Der kommer fem til 10 paller med varer, som vi tjekker og prissætter. Konceptet kan være med til at tilføre en kundegruppe, vi ikke tidligere har haft, og i det hele taget vil det skabe større trafik i butikken, lyder det fra butikschefen.

Uanset om der er tale om sofaer, vitrineskabe eller lænestole, vil kvaliteten på outlet-varerne altid blive nøje gennemgået.

- Der er to trin. Først tager returafdelingen stilling til, om tingene er salgbare, og det samme gør vi her i huset, når vi modtager varerne. Der kan sagtens være tale om helt ubrugte ting som for eksempel udgåede varer fra vores centrallager - eller sælgerfejl, hvor en ansat har bestilt en sofa, der skulle have været spejlvendt, fortæller Kaj Jakobsen.

Annonce

Et trendy hus

Butikschefen fastslår, at outlet-afdelingen på ingen måde skal erstatte det eksisterende bolighus. Der er blot tale om en ekstra mulighed.

- I øvrigt har alle Ilva-bolighuse brugt en del krudt på at præsentere vores brand og sortiment på en ordentlig måde. Så jeg er ikke nervøs for, at kunderne vil sætte et discount-mærkat på os, fordi vi nu også kører outlet. Kunderne kan godt se forskel; det bliver ikke en rodebutik, vi går ikke ned på kvalitet - og vi er stadig et trendy bolighus, lyder det fra Kaj Jacobsen.

Ilva Vejle har oprettet en facebook-side, hvor interesserede kan holde sig opdateret omkring nye varer i outlet-afdelingen.

Outlet-afdelingen hos Ilva i Vejle er på 700 kvadratmeter. Her ses et lille hjørne. Foto: Lars Saugbjerg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Tid til hygge og halloween

Ugeavisen Vejle

Spil Dansk: Dansktoppens kendte solister står på scenen i Restaurant Skyttehuset

Ugeavisen Vejle

Koncert i Bredballe Kirke

Ugeavisen Vejle

Blueskoncert i Bygningen

Annonce