Annonce
Ugeavisen Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Charlotte Mols er et kendt ansigt i Vissingsgade. Hun står selv bag disken i Charlot and Me, og er også initiativtageren til gadens nye butik Sommer Outlet Vejle. Foto: Flemming Larsen
Sommer Outlet Vejle vil handle med tøj til den modebevidste kvinde i størrelse 36 til 56 plus. Tøjet er mærkevarer til lave priser.
Annonce

Vejle: Sommer Outlet Vejle. Navnet siger næsten sig selv, hvad Vejles nye modebutik skal handle med, nemlig tøj til den modebevidste kvinde til lave priser. Bag den nye butik står et kendt ansigt i Vejle og Vissingsgade, Charlotte Mols, der i forvejen driver Charlot and Me, der ligger på modsatte side af gaden, i nummer 7 til 9, mens Sommer Outlet Vejle ligger i nummer 12.

Sommer Outlet Vejle åbner i de lokaler, hvor modebutikken Trine K. tidligere havde til huse.

- Det var nogle af mine leverandører, der henvendte sig til mig. På grund af coronakrisen er der masser af smart modetøj på hylderne, og det kan vi ligeså godt få solgt, forklarer Charlotte Mols om årsagen til åbningen af den nye butik.

Annonce

Tøj til den modebevidste kvinde

Charlotte Mols vil dog fortsætte med det, hun er allerbedst til, nemlig at sælge plussize mode til kurvede kvinder.

- Sommer Outlet Vejle er tøj fra mine leverandører, men der er ikke kun tale om plussize mode. Det er tøj i alle størrelser, fra størrelse 36 til størrelse 56 plus. Det er også andre tøjmærker, og derfor kommer Carlot and Me og Sommer Outlet Vejle heller til til at konkurrere mod hinanden, forklarer Charlotte Mols, der har ansat en butikschef til butikken.

Som navnet antyder er det ikke meningen, at butikken skal blive ved med at eksistere.

- I første omgang vil vi holde åbent frem til september, men bliver Sommer Outlet Vejle den forventede succes, kan det da godt være vi finder på andet i lokalerne, siger Charlotte Mols, der er en af initiativtagerne til, at der ingen ledige lejemål er i Vissingsgade, og som sammen med de andre butikker har skabt et spændende handelsstrøg.

Den nye butik er netop åbnet, og skal efter planerne holde åbent om torsdagen fra klokken 12 til klokken 17.30. På fredage fra klokken 12 til klokken 18, og om lørdagen fra klokken 10 til klokken 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce