Annonce
Ugeavisen Vejle

Ny frisør på Gammelhavn

Det var kæresten Jonas Guldberg Mortensen, der gav Bonnie Louise Sivertsen det sidste puf til at blive selvstændig stylist og frisør. Foto: Flemming Larsen
Den nye frisørsalon har specialiseret sig i blandt andet farvning af hår og festfrisurer. Klipper og barberer også mænd.
Annonce

Vejle: Hair State of Mind by Bonnie er navnet på en ny frisørsalon på Gammelhavn 1 i Vejle. Bag salonen står Bonnie Louise Sivertsen, der har arbejdet i de seneste ni år som frisør, nemlig i København og hos flere saloner i Trekantområdet.

Bonnie Louise Sivertsen kommer fra Sønderborg, men har blandt andet arbejdet som frisør i Bryggen, hvor hun også mødte sin kæreste Jonas Guldberg Mortensen.

- Jonas arbejder som salgsansvarlig hos Tøjeksperten. Jeg fik hurtigt et godt øje til ham, og så kom han også fra Sønderjylland som mig, smiler frisøren, mens hun kærligt kigger på sin tøjmand.

Vejles nye frisør er også klar til at lade mændene tage plads i salonens stole, også når det gælder barbering. Hun kan godt lide at mændene står skarpt, når det gælder hår, skæg og bryn. Foto: Flemming Larsen
Annonce

Fod under egen frisørstol

Det var også sammen med kæresten, at hun fik idéen til at få foden uden egen frisørstol.

- Jeg havde længe tænkt over, om jeg skulle åbne min egen salon. "Så gør vi det", kom det prompte fra Jonas en aften, forklarer Bonnie Louise Sivertsen.

Salonen Hair State of Mind by Bonnie henvender sig både til mænd og kvinder.

- Jeg har blandt andet specialiseret mig i farvning af hår. Her går jeg meget op i, at det er de rigtige produkter jeg bruger i min salon. Jeg kan godt lide, at mine kunder har et sundt hår, fortæller, Bonnie Louise Sivertsen.

Vejles nye frisør er dog også klar til at lade mændene tage plads i salonens stole, også når det gælder barbering.

- Jeg kan godt lide, når mændene står skarpt. Både når det gælder håret, skægget og brynene. Der er faktisk mange mænd, der i dag også får rettet bryn, når de går til frisør for at blive klippet eller barberet, siger Bonnie Louise Sivertsen.

I salonen står hun også klar til at klare festfrisuren.

- Mange af mine kvindelige kunder, kan lige som mig selv, godt lide at frisuren sidder som den skal, når vi skal til fest eller i byen, siger Bonnie Louise Sivertsen.

Vejles nye salon åbner førstkommende lørdag med en reception.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce