Annonce
Ugeavisen Vejle

Ny massageterapeut åbner firma hos Apollo Fitness: Felix giver massage til blandt andet kræft- og dialysepatienter

Udover at passe sit eget firma, er tanken også, at Felix Kischnick skal arbejde som træner og holdinstruktør hos Anja Nielsen, indehaver af Apollo Fitness. Foto: Flemming Larsen
Felix Kischnick har arbejdet med massage og personlig træning i mere end 10 år i Hamborg. Den tyske massageterapeut har indgået et samarbejde med Anja Nielsen fra Apollo Fitness.

Vejle: - Da jeg begyndte som personlig træner oplevede jeg, at flere af mine klienter klagede over ømme muskler efter intensive træningssessioner. Derfor begyndte jeg at implementere lidt massage i slutning af hver træning.

Sådan siger ejeren af et nyt firma, massageterapeut Felix Kischnick, der netop er rykket ind hos Apollo Fitness på Horsensvej med firmaet Alivio Massage. Udover at passe sit eget firma, er tanken også, at han skal arbejde som træner og holdinstruktør hos Anja Nielsen, indehaver af Apollo Fitness.

Bred erfaring

Felix Kischnick kommer til Vejle fra Hamborg efter 10 års virke i den tyske millionby, hvor han har arbejdet med massage og som personlig træner.

- Jeg praktiserer i dag mange massageteknikker, som jeg har lært gennem årene i praksis og via diverse uddannelser, som samlet har taget fire år, siger Felix Kischnick, der i 2018 endte i konkurrencen "Massage World Championship 2018".

Uddannelses-forløbene er taget hos "Meridian Acedemy", "Terramedus Academy" og "Top-physio Berlin", som i branchen er kendt som nogle af de bedste steder i Tyskland.

Felix Kischnick er massageterapeut, og er netop rykket ind hos Anja Nielsen, indehaver af Apollo Fitness, med sit nye firma Alivio Massage. Foto: Flemming Larsen

- I Hamborg blev jeg ofte kaldt ud for at give massage til indlagte kræftpatienter. Massagen hjalp med at løsne spændinger i deres muskler og fremme velværen ved patienterne. Det krævede, at man havde en viden inden for sygdomsområdet som terapeut - og det havde jeg i kraft af mine uddannelser.

- Endvidere har jeg også arbejdet med dialysepatienter, som kæmpede meget med angst og depression under deres behandling. I dette tilfælde kombinerede jeg meget min massage med lydfrekvenser. Frekvenser er en del af mine behandlinger, hvor mine klienter får lov til at lytte til noget specifikt musik, og som har en øjeblikkelig virkning på helbredet. Det virker bevidsthedsudvidende, smertestillende og angstnedsættende.

De seneste syv år har Felix Kischnick arbejdet på 5-stjernede hoteller som The Fontenay Hotel, Tortúe Hotel, Grand Elysee Hotel, Sofitel Hotel og Fairmont Hotel i Hamborg.

- Før disse hoteller arbejdede jeg som personlig træner og massør på hos rejsearrangøren TUI, nemlig på cruises rundt i Middelhavet, det indiske ocean og det nordlige Stillehav, siger han.

Annonce

Grænseløs kærlighed

Det var kærligheden til en vejlenser, der fik Felix Kischnick til at flytte fra Hamborg til Vejle.

- Jeg er flyttet til Vejle, da min kæreste kommer fra og bor i Vejle. Jeg synes, at det er et dejligt sted, og jeg er faldet godt til, siger Felix Kischnick, der blandt andet gennem sit samarbejde med Apollo Fitness allerede har knyttet tætte relationer med mange nye mennesker.

Han forventer derfor at få meget ud af samarbejdet med Anja Nielsen fra Apollo Fitness.

- Vi supplerer hinanden godt: Jeg kan fortælle Anja, i hvilken retning mine patienter skal i fitnessscenteret. Og hun kan sende nogle af sine medlemmer ind til mig, hvis de har problemer, siger Felix Kischnick.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejlenser kørte ikke stærkt nok: Kevin levede ikke op til egne forventninger

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Sandwich og fritter som du sjældent har smagt dem: Ny bod fylder street food helt op

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jeg er åbenbart for gammel til T-shirts: Sandheden er ilde hørt

Ugeavisen Vejle

Tillykke til Betty og Kirsten: Her er årets frivillige ildsjæle

Ugeavisen Vejle

Nu kan du opleve en bæredygtig bydel: Vejle har haft fokus på Arkitekturens dag siden 1972

Ugeavisen Vejle

Spænding udløst: To unge forfattere får hver 50.000 kroner

Ugeavisen Vejle

Bøn fra Vejle-restauratører: Lad os holde jul i oktober på en hverdag

Ugeavisen Vejle

Hestepigen skifter gear: Louisiana fra Vejle går efter sæde i McLaren-racer med 452 hestekræfter under hjelmen

Ugeavisen Vejle

Nye rækkehuse i hastigt voksende landsby er klar til udlejning

Ugeavisen Vejle

En succes for 54 Vejle-butikker: Vejlenserne har købt 76.000 lykkeposer i år

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Frede og Selma sætter spot på børns følelser og hverdagsliv

Ugeavisen Vejle

Irmas brevkasse: Han kaldte mig en møgkælling

Ugeavisen Vejle

Ny, lille kortfilmsfestival blev løbet over ende - der kom tusindvis af film ind fra hele verden

Ugeavisen Vejle

Maden i mit liv: Her har du opskriften på en lækker sæsonbetonet ret

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Larm og ræs på Nørremarken

Ugeavisen Vejle

Ny vandrerute på 170 kilometer har et budskab: Gå fra bøvlet by til den lette løsning

Ugeavisen Vejle

Ford Mustang er en spændende elbil: Lidt for meget vrinsk, men med lidt for lidt lyd

Ugeavisen Vejle

Dyrene er væk fra stalden: Nu gives der i stedet liv til hundeportrætter, natur og dåser på papir

Ugeavisen Vejle

80 år er ingen alder: Helt anderledes end alle de andre

Ugeavisen Vejle

Japanske skønheder med flotte former: Svenn fra Vejle solgte for millioner af kroner af dem, og der var blomster til fruerne

Ugeavisen Vejle

Skoleelever med til at redde restaurationsbranchen: Det er megafedt at lave mad, siger Liv Kynde, og hun har ikke noget imod skæve arbejdstider

Ugeavisen Vejle

Ugens læserfoto: Her er der plads til alle

Ugeavisen Vejle

Hva' siger manden, Misse? To kvinder har forladt deres chefstillinger i stor kæde - nu vil de bygge deres egne forretninger op

Annonce