Annonce
Ugeavisen Vejle

Ny sæson for populære sangaftener

Højskoleforstander Jakob Bonderup styrer igen slagets gang ved DGI Husets sangaften. Foto: R. Christiansen
I første halvår af 2020 afvikles i alt fem sangaftener med højskolesangbogen i DGI Huset Vejle. Ved den seneste sangaften deltog næsten 1400.
Annonce

Vejle: Årets første sangaften i DGI Huset i Vejle med højskolesangbogen finder sted torsdag 23. januar klokken 19.30. De to ankermænd bag sangaftenerne, højskoleforstander Jakob Bonderup fra Engelsholm Højskole og direktør Roland Christiansen fra DGI Huset Vejle, er klar til et nyt år med fællessang fra højskolesangbogen, og det sker med stor glæde i forlængelse af den sidste sangaften i det gamle år, hvor lige knap 1400 sangglade gæster fyldte godt op i Spektrum i DGI Huset Vejle. Det var en ny og imponerende deltagerrekord.

Til årets første sangaften har de to inviteret konservatorieuddannet pianist Jacob Trautner. Han er fastansat på Det danske Musicalakademi, men herudover er han engageret i et hav af projekter i den danske musikbranche.

I første halvår af 2020 afvikles i alt fem sangaftener med højskolesangbogen i DGI Huset Vejle – alle under ledelse af højskoleforstander Jakob Bonderup fra Engelsholm Højskole. Som altid er der for de interesserede fællesspisning før sangen, men man kan også nøjes med kun at tage del i sangen.

Annonce

Mad før sang

Fra klokken 18 og frem er det muligt mod forudbestilling at deltage i spisningen, som denne gang er flyttet til den ene halvdel af Spektrum i DGI Huset. Menuen er denne gang nakkekoteletter i fad med ris og salat inklusiv en øl, vand eller et glas vin.

Reservation kan ske på DGI Husets hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Ugeavisen Vejle

Klør det dernede?

Ugeavisen Vejle

Svedig blues i Bygningen

Ugeavisen Vejle

Klar til boligkigger-weekend

Annonce