Annonce
Ugeavisen Vejle

Ny skønhedssalon på Langelinie

Salonen ligger på Langelinie 53 i Vejle midtby, og indretningen bærer præg af både skønhed og indehaveren Rola Rasheds personlighed. Foto: Flemming Larsen
Skønhedsalonens indehaver er Rola Rashed, der tilbyder klip, farvning, permanent og styling. Frisøren sætter også festfrisuren og lægger makeup.
Annonce

Vejle: Der er en dejlig og glad stemning i Vejles nye skønhedssalon, Aifa Beauty Frisør. Salonen er, som navnet antyder, både en skønhedssalon og en frisørsalon.

Salonen ligger på Langelinie 53 i Vejle midtby, og indretningen bærer præg af både skønhed og indehaveren Rola Rasheds personlighed. Der ligger lyserøde roser i vinduet ud mod Langelinie, og tapetet på væggene er også lyserøde roser.

Annonce

Barnedrømmen

Hun kommer fra byen Afrin, der ligger ved bjerget Kurd Dagh i provinsen Aleppo. Her friserede hun allerede som barn sine dukker på sit værelse, inden hun som yngre lod barnedrømmen gå i opfyldelse og uddannede sig til frisør.

- Jeg har altid interesseret mig for mode og skønhed, det at lægge makeup. Og jeg nåede at have min egen salon hjemme i Afrin i 15 år, hvor jeg også tilbød farvning, permanent og styling, siger Rola Rashed. Foto: Flemming Larsen

- Jeg har altid interesseret mig for mode og skønhed, det at lægge makeup. Og jeg nåede at have min egen salon hjemme i Afrin i 15 år, hvor jeg også tilbød farvning, permanent og styling.

Annonce

Hårvækst og tatoveringer

- Det er denne drøm, jeg nu udlever i min nye skønhedssalon. Udover det, tilbyder jeg i dag også at sætte festfrisurer, når kvinderne skal tage sig godt ud til familiefester som for eksempel et bryllup, forklarer Rola Rashed.

I sin kombinerede frisørsalon og skønhedssalon tilbyder hun også at fjerne uønsket hårvækst og tatoveringer med laser.

Annonce

Feminint indrettet

Rola Rashed har selv sat sin nye salon i stand sammen med familien.

- Jeg var ikke i tvivl om, at Aifa Beauty Frisør skulle indrettes feminint. Det er dét, jeg selv står for. Salonen er meget mere end et sted, hvor man kommer for skønhedens skyld, det er lige så meget et sted, hvor vi kan tale samme over en kop te eller kaffe og nyde en kage eller et stykke chokolade.


- Jeg har altid interesseret mig for mode og skønhed, det at lægge makeup og sætte festfrisuren.

Rola Rashed, indehaver af Aifa Beauty Frisør


- Derfor har jeg forsøgt at indrette salonen, så kunderne føler sig hjemme og godt tilpas så snart, de træder ind ad døren, siger Rola Rashed.

Aifa Beauty Frisør holder åbent fra mandag til fredag fra klokken 9 til klokken 17, mens der om lørdagen er åbent til klokken 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Julemarked på Søndertorv

Annonce