Annonce
Ugeavisen Vejle

Ny stresscoach kommer med råd til sommerferien

Tina Skjødt tilbyder stresscoaching og hypnoseterapi i sin nye virksomhed E-SENSE. Pressefoto
Tina Skjødt åbnede for nylig op for forskellige terapeutiske behandlings- og coachingmetoder gennem sin virksomhed E-SENSE. Her i avisen giver hun et par råd med til sommerferien.
Annonce

Vejle: Går du og føler dig stresset er der hjælp at hente.

I maj etablerede Tina Skjødt sit eget firma E-SENSE, der er beliggende på Merkurvej 15 på Uhrhøj. Her tilbyder hun stresscoaching og hypnoseterapi, og hun er klar til at hjælpe mod det problem, der for alvor er blevet en folkesygdom.

- Forståelse og dybdegående indsigt i mekanismerne, der potentielt kan udløse stress og ikke mindst guide den stressramte til at finde balancen og genskabe energiniveauet, er dét, jeg som stresscoach kan byde ind med, siger Tina Skjødt og fortsætter:

- I et fuldt stressbehandlingsforløb indgår også et vigtigt forebyggende og fremadrettet arbejde i næste step, der skal sikre, at den stressramte ikke ender i samme triste tilstand igen efter et halvt eller helt år.

Foruden at være certificeret stressmaster er Tina Skjødt også uddannet hypnoseterapeut og hypnotisør, og særligt sidstnævnte, mener hun, er med til, at hun adskiller sig fra andre stresscoaches.

- Jeg kan trække hypnosen ind over behandlingen, hvis folk er interesserede, så vi kan gå et lag dybere og øge effekten af det andet, siger hun.

Annonce

Gode råd til sommerferien

Sommertid er for de fleste danskere lig med ferietid, og står du og mangler råd til, hvordan du skal slappe af undervejs og komme ovenpå efter ferien, kommer Tina Skjødt her med et par råd, som også kan bruges i hverdagen.

- Når man har ferie, skal man sørge for at tage sig tid til at have fokus på nuet og fylde sin dag med det, der bringer glæde. Man skal sortere ud i hvad der gør en glad, og hvad der dræner energi, så man kan få fyldt på bægeret i sin ferie, siger hun.

Og tager man på kør-selv-ferie er det med at nyde alle øjeblikke, pointerer Tina Skjødt.

- Turen til feriestedet kan være noget, der bare skal overstås, når man holder kø i 30 graders varme. Men man skal gøre det til en del af oplevelsen, prøve at lægge irritationerne fra sig og i stedet nyde, at man er af sted med eksempelvis familien, siger hun.

Efter aftale tilbyder Tina Skjødt behandling i weekender og aftener samt enkelte hverdage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bare vi ikke er til grin

Annonce