Annonce
Ugeavisen Vejle

Ny webshop med rødder i Vejle: Martin vil sælge klassisk herretøj

Martin Bossel Glaser fra Vejle står bag den nye webshop Private By Bossel. Foto: Lars Saugbjerg
En ny webshop tilgodeser manden, der er til et klassisk dress med et twist. Du kan gå online - og stadig handle lokalt. Manden bag "Private By Bossel" bor i Vejle.
Annonce

Vejle: Ingen har lyst til at ligne en lazaron. Så husk: Klæder skaber folk.

Vores tøj kan have afgørende betydning for, hvordan andre mennesker bedømmer os.

Da Martin Bossel Glaser præsenterer sig i døråbningen, er avisens udsendte ikke i tvivl om, at personen ønsker at fremstå seriøs og troværdig. Den 41-årige mand bærer slips, hvid skjorte og vest.

Han står bag en ny webshop, der handler med klassisk herretøj. "Private By Bossel", hedder virksomheden, der foreløbig har slået rødder på Martin Bossels privatadresse i Vindinggård-kvarteret, Vejle.

Her hober varelageret sig op, inden sagerne bliver pakket og sendt ud: Bukser, skjorter, sweatshirts, bælter, huer og alt det andet, som mænd har brug for i deres garderober.

Annonce

Trak øverste skuffe ud

Idéen om at handle med tøj er ikke grebet ud af den blå luft. Martin Bossel Glasers rygsæk er fyldt med erfaring fra netop tøjbranchen.

- Jeg har arbejdet med herremode i godt 23 år, fortæller iværksætteren.

Han er fra Odense, men flyttede til Vejle i 2005, hvor han blev butikschef i byens Jack & Jones-forretning. Siden har han blandt andet været områdechef og retail manager for Bertoni - og stået i spidsen for Tøjeksperten i Fredericia.

- For nylig trak jeg denne øverste skuffe ud, fortæller Martin Bossel Glaser og peger på sit skrivebord.

- I skuffen ligger der et projekt, som jeg har skrevet på i mange år. Drømmene begyndte faktisk allerede i 1998, hvor jeg stod og trykkede næsen flad mod et butiksvindue i Odense. Jeg drømte om at åbne en butik med bar, frisør og en masse andre ting, fortæller han.

Siden er drømmene kogt ned, skåret til, forfinet og afpudset. Og med sin hustrus opbakning - og en kort e-handelsuddannelse - har han nu taget springet ud i et nyt kapitel i sin tøj-karriere. Private By Bossel.

Annonce

Rom blev ikke bygget ...

Bossel har selv opbygget webshoppen, en ven - Bo Jensen - hjalp til med de grafiske elementer, og i dag kører forretningskonceptet.

- Dog ikke hvis du spørger Google. Alt vores SEO-arbejde er slet ikke lavet endnu, men skulle jeg have haft det hele med fra starten, var webshoppen først gået i luften næste år. Nu er jeg i gang, ude på markedet - og Rom blev som bekendt ikke bygget på én dag, smiler Martin Bossel Glaser.


Gennem et klassisk, stilsikkert udvalg, inspiration og personlig vejledning, vil jeg skabe overskud, maskulinitet og kvalitet i mandens garderobe

Martin Bossel Glasers vision


Tøjmanden er bevidst om, at tålmodighed er en dyd.

- Men webshoppen er blevet taget godt i mod allerede; på flere parametre end de økonomiske. Konceptet kan noget, og hver uge får jeg ordrer ind - og ikke kun fra venner...

Til at løfte projektet videre til næste trin, har Martin Bossel Glaser allieret sig med kræfter, han kender; svigermor tager sig regnskabet og hustruen håndterer sociale medier.

- Heldigvis er der mange, der gerne vil hjælpe mig.

Annonce

Showroom

Hvor første skridt har været at være til stede i julehandlen, handler næste step om at udvide sortimentet, som Martin Bossel Glaser beskriver som klassisk med et twist.

I sine 23 år i branchen har han været vant til at se folk i øjnene, og servicere sine kunder på tæt hold.

- Kan man yde ordentlig service online?

- Det tror jeg på, man kan. Der er mange parametre at slå på, for eksempel det lokale. Jeg har muligheden for at være nærværende for mine kunder, og bringe varerne ud hurtigt. Og jeg vil altid være åben for kundernes behov og ønsker.

Går alt efter planen etablerer tøjmanden et showroom i 2021, hvor kunder, der har booket en tid, får en god tøj-oplevelse.

- Nu må vi se, om tiden bliver moden til det. Jeg vil gerne sælge festtøj, men det kræver jo, at corona-vaccinen begynder at virke. Lige nu er der altså ikke gang i slipse-salget, konstaterer han.

Annonce

Med i City Vejle

Private By Bossel er et godt eksempel på, at man sagtens kan handle lokalt, selvom man køber varerne på nettet.

Martin Bossel Glaser har da også meldt sig ind i City Vejle.

- Min ambition er at få en fysisk butik igen. Jeg vil gerne være en del af Vejle og det fællesskab, der er i byen. Det er tanken at åbne forretning i Vejle, og jo før jeg kan gøre min entre i foreningen des bedre - så er jeg forberedt, også netværksmæssigt.

Drømmen er i gang, og forhåbentlig bevæger virkeligheden sig i samme tempo, så Martin Bossel Glaser en dag vågner op til en række showrooms landet over - og en "Private By Bossel" på Vejles bedste beliggenhed.

Trods corona står har i hvert fald klar til at "omfavne" nye kunder i Vejle.

- Julegaven kan man bestille helt frem til 24. december klokken 12. Så skal jeg nok sørge for at få den leveret samme dag.

Private By Bossel

Martin Bossel Glaser, 41 år. Stifter af private-bybossel.dk

- Jeg vil fokusere på produktets kvalitet, og ikke på mærket. Jeg har kun danske brands og danske leverandører.

- Jeg vil være opmærksom på, at "less is more". Udvalget skal være passende og ikke uoverskueligt, stressende stort.

- Min forretning skal være en personlig webshop. Kunderne skal kunne mærke mig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce