Annonce
Ugeavisen Vejle

Nye partnere på vej: My Garage udvider med 4000 kvadratmeter

Senest har My Garage taget en helt ny hovedindgang i brug. PR-foto
Ombygningen af de sidste fabrikslokaler hos My Garage i Bredballe er netop begyndt. De 4000 nye kvadratmeter står klar næste forår.
Annonce

Vejle: My Garage er netop gået i gang med at ombygge de sidste af de gamle fabrikshaller på Wittrupvej 1 i Bredballe. Der er tale om 4000 kvadratmeter, og går alt efter planerne kan fem nye partnere rykke ind i foråret 2021.

My Garage opbevarer luksusbiler i den helt dyre ende. I forbindelse med udvidelsen på 4.000 kvadratmeter bliver der plads til 26 nye bokse. Arkivfoto: Mads Hansen

- Det er en ombygning, vi har glædet os meget til at komme i gang med. Ombygningen betyder, at hele huset kommer til at hænge sammen, og det gør, at vores nationale og internationale gæster, via en ny fællesgang,  kan bevæge sig overalt i vores godt 20.000 kvadratmeter store hus.

- Det skal være med til at gøre besøget hos My Garage til en helhedsoplevelse. Fra fællesarealerne vil de enkelte partnere kunne besøges og tilgås gennem glasporte. Og når en bil kommer indenfor, kan den ad fællesgangene transporteres rundt til de enkelte partnere, uden at den behøver at startes eller komme udenfor, siger Lars Bjørnbak, direktør i My Garage.

Annonce

Fem nye partnere

Med udvidelsen bliver der plads til fem nye partnere, som My Garage regner med at kunne præsentere i de kommende måneder. Dernæst er det planerne, at der skal etableres 26 nye glasbokse til bilopbevaring.

- Efterspørgslen af opbevaring af biler er stor, så derfor ser vi frem til at kunne tilbyde yderligere 26 glasbokse, ligesom vi også allerede er i dialog med interesserede partnere, siger Lars Bjørnbak.

Når en bil kommer indenfor, kan den ad fællesgangen køre rundt til de enkelte partnere i huset. PR-foto

Han nævner, at man intet andet sted finder så bred en vifte af kompetencer og begivenheder under et og samme tag.

- Derfor glæder vi os også til, med de nye partnere, at kunne tilbyde endnu flere ting i huset, siger Lars Bjørnbak.

Annonce

Respekt for arkitektur

Ligesom resten af huset, er ombygningen tegnet af Ravn Arkitektur, som med deres stramme linjer i arkitekturen har skabt et design, der respekterer den oprindelige arkitektur fra 1964.


- Efterspørgslen af opbevaring af biler er stor, så derfor ser vi frem til at kunne tilbyde yderligere 26 glasbokse, ligesom vi også allerede er i dialog med interesserede partnere.

Lars Bjørnbak, direktør My Garage


- Siden vi flyttede ind og slog dørene op i 2016, har det været vigtigt for os at bevare de ikoniske bygninger, siger Lars Bjørnbak.

Når opbygningen bliver færdig i foråret 2021, vil My Garage udgøre godt 20.000 kvadratmeter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce