Annonce
Ugeavisen Vejle

Nyt idrætsklinik hos fysioterapeut i Bredballe

Minna Haarbo rykker ind hos Bredballe Fysioterapi, hvor Dennis Tøttrup ser frem til også at huse en idrætsklinik. Foto: Lars Saugbjerg
Til årsskiftet føjer Bredballe Fysioterapi endnu en farve til paletten. Minna Haarbo står i spidsen for husets nye idrætsklinik.
Annonce

Vejle: For omkring fem år siden slog Dennis Tøttrup dørene op for Bredballe Fysioterapi. Nu er fysioterapeuten klar til at spille på endnu en tangent, der blandt andet skal give virksomheden mulighed for at indgå samarbejde med regionens mange sportforeninger. Til årsskiftet åbner en idrætsklinik på adressen.

- Det er et ekstra tiltag, og skal på ingen måde ses som erstatning for nogle af husets andre tilbud, siger Dennis Tøttrup, der har indgået et samarbejde med Minna Haarbo.

Fysioterapeut Minna Haarbo har arbejdet indenfor sportsskader med diagnosticering, behandling, træning og sportsscreening gennem hele sin karriere. Det er omkring 11 års erfaring, Minna Haarbo tilfører huset på Standvejen 72 i Bredballe.

- Jeg har arbejdet med idræt i alle mulige afskygninger, både på motionist- og eliteplan. Håndbold, fodbold, svømning, badminton, amerikansk fodbold - you name it, smiler fysioterapeuten, der de seneste syv år har været selvstændig.

- Jeg har primært haft mit virke på BGI Akademiet, en efterskole i Bjerre, og i årenes løb er jeg blevet tilknyttet forskellige klubber og Team Danmark, fortæller hun.

De to fysioterapeuter glæder sig til det nye samarbejde. Foto: Lars Saugbjerg
Annonce

Samarbejde med klubber

Dennis Tøttrup og Minna Haarbo har kendt hinanden siden uddannelses-start på fysioterapeut-skolen i Holstebro.

- Nu skal vi arbejde sammen, og kort og godt handler det om at trække mere idræt til klinikken. Målet er også at samarbejde med flere idrætsklubber, hvor vi opbygger en tæt kontakt, nærvær, hvor vi kommer ud til klubberne, siger Minna Haarbo.

- Det kan for eksempel være en håndboldklub, hvor spillerne ikke blot har brug for behandling på klinikken, men også sparring og gode råd i forhold til træning. Hvordan kan klubben forebygge skader? Det kan være på et U13-hold, hvor deres kroppe er i vækst - eller på et seniorhold, hvor de konstant døjer med skavanker, siger fysioterapeuten, der på én gang vil favne spillerne og vejlede trænerne.

Annonce

Et skades-tjek

Tidspunktet for etablering af klinikken er velvalgt i forhold til at opbygge kontakter og være med fra sæsonstart hos klubberne, mener de to fysioterapeuter.

Den nye idrætsklinik, Fysio Sport, får til huse hos Bredballe Fysioterapi, og fortsætter i øvrigt sine tilbud på BGI Akademiet.

- Vi har også planer om at sætte gang i nogle ugentlige "skade-stuer", hvor man kan komme ind til et "skades-tjek". Her kan man få et professionelt syn på skaden og vejledning til at komme videre. Et godt råd med på vejen, både til motionister og elitesportsfolk, siger Minna Haarbo og Dennis Tøttrup.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Nøgne værker i Havnegade

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jacob Bank bliver professionel

Ugeavisen Vejle

Tag på snapse-urtetur på heden

Annonce