Annonce
Ugeavisen Vejle

Nyt spisested på markant hjørne: Nu skal der igen serveres burgere

Far og søn, Nazir og Nour Al Helwani, er klar til at lange burgere over disken fra begyndelsen af det nye år. når de åbner Vejles nye spisested, Café Uranus. Foto: Flemming Larsen
Café Uranus klar til at servere burgere på Dæmningen 53, men der kommer også andet på menukortet.
Annonce

Vejle: Planeten er placeret rigtigt, i hvert fald hvis man er lidt lækkersulten. På et af Vejles markante hjørner, på hjørnet af Dæmningen og Nørregade, åbner en ny cafe.

Café Uranus er navnet på den nye café, der åbner i begyndelsen af det nye år i nummer 53, hvor Mẹ - Mother's Street Food Vejle senest boede i godt et år - og hvor McDonalds tidligere boede i en lang årrække.

Nu skal der igen serveres burgere. Men ifølge indehaverne af den nye café, far og søn Nazir og Nour Al Helwani, kommer caféens menukort til at bugne af meget andet end burgere.

- Vi kommer også til at have nachos, pommes frites og snacks på menukortet. Og hos os kan kunderne også begynde dagen med brunch, forklarer Nour Al Helwani.

Han vil sammen med sin far for alvor lære vejlenserne at gå ud at spise midt på dagen.

Udover de mange måltider, vil cafeen også have kaffe og kager på deres menukort.

Annonce

Et åndehul

Nazir og Nour Al Helwani er bosat i Fredericia, og tager erfaringerne fra restaurationsbranchen med fra Middelfart, hvor de begge har været ansat på forskellige spisesteder.

- Det er ikke tilfældigt, at valget faldt på Vejle. Her fik vi serveret den helt rigtige placering, nemlig i midtbyen i forbindelse med gågaden og et travlt knudepunkt.

- Når det bliver forår er der også plads til, at vi kan stille små borde og stole uden for, siger Nour Al Helwani.

Annonce

Skal indrettes på ny

Før "planeten kommer i kredsløb om Vejle" skal Café Uranus dog først indrettes på ny.

- Vi ville selvfølgelig gerne have kunnet åbne før. På den anden side er vi glade for, at vi har overtaget nogle lokaler, som vi nu kan indrette i vores helt egen stil, siger Nour Al Helwani.

Café Uranus vil servere brunch til vejlenserne fra klokken 10 til klokken 13, mens der frem til klokken 21 på alle ugens dage er burgere, nachos og pommes frites på menuen - med kager og kaffe om eftermiddagen.

- Vil man hellere have en burger til frokost, kan det selvfølgelig også lade sig gøre, lyder det fra far og søn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce