Annonce
Ugeavisen Vejle

OK i Bredballe: Moderne tankstation på vej

Lukningen af anlægget skete 10. august og forventes at vare seks uger frem. Foto: OK
OK Plus i Bredballe totalmoderniserer i denne tid deres tankstation. Tankanlægget er lukket seks uger frem. Kunderne kan stadig benytte OK Plus-butikken og blomsterbutikken.
Annonce

Vejle: Bilister i Bredballe og omegn kan se frem til en mere moderne tankstation med bedre trafikforhold, når OK Plus på Bredballe Handelsplads på Horsensvej er færdige med at forny tankanlægget.

Moderniseringen er i fuld gang, og indbefatter blandt andet nye standere i nyt design. Standerne bliver placeret i forlængelse af hinanden og giver dermed et "længere anlæg", der betyder mere plads, så trafikforholdene bliver forbedret.

Samtidig bliver skiltningen ud til Horsensvej – selve pylonen – udskiftet og opgraderet til LED. Der vil også blive etableret en stander med AdBlue, et additiv, der mindsker skadelige partikler i udstødningen på nyere dieselbiler.

Lukningen forventes at vare seks uger frem. Der vil i perioden blive etableret en midlertidig vej uden om graveområdet for at afvikle kundetrafikken.

Annonce

Butikken har stadig åbent

Selskabet pointerer, at OK Plus butikken er åben trods udskiftningen af tanke.

- Vi beklager selvfølgelig den ulejlighed, lukningen giver i perioden. Samtidig er det vigtigt at understrege, at OK Plus-butikken og Bredballe Blomster på Horsensvej fortsætter ufortrødent med at være åben i moderniseringsperioden, med alt hvad det indebærer af for eksempel blomster, krukker, pakkeshop og forskellige convenience-produkter, siger Torben Eghøj, distriktschef hos OK, i en pressemeddelelse.

Annonce

Miljøvenlig bilvask

I forbindelse med moderniseringen bliver også den ene af tankstationens to vaskehaller renoveret.

I øvrigt er de begge svanemærkede og bruger blot omkring 30 liter pr. bilvask. Det lave vandforbrug skyldes, at vaskehallerne er forsynet med effektive renseanlæg, så den resterende mængde vand renses og genbruges. Vandet, der bortledes fra vaskehallen, går til en biologisk rensebrønd, så spildevandsudledningen belaster miljøet mindre. /lasau

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Mød de to forfatteren bag bogen om Albert Bertelsen: Museumslederen og kulturjournalisten har tilbragt mange timer sammen med Vejles store maler

Ugeavisen Vejle

To hovedroller ved Kaffe-koncert

Annonce