Annonce
Ugeavisen Vejle

Oktoberfest støtter Knæk Cancer

Underholdningen er lagt i hænderne på Tyrolerklang, når Dansant Vejle og Bredehus inviterer til Oktoberfest. PR Foto
Danseforeningen Dansant Vejle arrangerer i samarbejde med Bredehus fredag 25. oktober en Oktoberfest. Overskuddet går ubeskåret til Knæk Cancer, og beløbet ringes ind til det store indsamlingsshow på TV2 om lørdagen.
Annonce

Vejle: Danseforeningen Dansant Vejle og Bredehus samarbejder igen i år om et arrangement, når Danmark samler ind til Knæk Cancer.

Fredag 25. oktober klokken 18 er der Oktoberfest hos Bredehus, og ifølge Kirsten Majborn, formand for Dansant Vejle, plejer der at være tale om en hyggelig aften.

- Vi har hyret det festlige partyorkester Tyrolerklang – et syv-mands orkester, der lover at løfte publikum op på bjergets top med musik og sang. Hvordan det sker i praksis må vi afvente og se. Det vi ved, er, at der er gang i dem på scenen og at vi får alle de gode, kendte sange, siger Kirsten Mejborn.

Formanden nævner blandt andet numre som eksempelvis "Edelweiss", "Das Kurfsteiner Lied" og "I sommer sol ved den hvide hest".

Har man sagt Oktoberfest har man også sagt wienerschnitzel mit alles - hvilket selvfølgelig indgår i dagens buffet. Til det kan der købes diverse specialøl eller en velskænket fadøl direkte fra taphanen. Vin, vand, kaffe med mere er selvfølgelig også en mulighed, hedder det i pressemeddelelsen.

- Der er ingen forventning til påklædningen, men vi ved allerede nu, at nogle af gæsterne kommer i tyrolertøj. Vi prøver at friste til det, ved at udlove en gevinst til den bedst udklædte, siger Kirsten Mejborn.

Billetprisen er 250 kroner, og tilmeldingen skal ske til Dansant Vejle.

Overskuddet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Beløbet ringes ind til det store indsamlingsshow, der sendes på TV2 dagen efter, lørdag 26. oktober.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Nøgne værker i Havnegade

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jacob Bank bliver professionel

Ugeavisen Vejle

Tag på snapse-urtetur på heden

Annonce