Annonce
Ugeavisen Vejle

Olav-opfinder har fundet løsningen på dagligt problem for Vejle Kommunes idrætshaller

Formand for Vejle Ungdoms Volley, Olav Bach, har udviklet nogle multistænger, som skal gøre det nemmere for Vejle kommunes foreninger og skoler at skifte mellem badminton, softtennis og kidsvolley i idrætshallerne. PR Foto
Olav Bach fik han bevilget 60.000 kroner, som svarer til 20 sæt multistænger. Mange får glæde af stængerne.
Annonce

Vejle: Når idrætstimerne for Vejle Kommunes børn og unge begynder, går der ofte rigtig meget tid med at sætte udstyr op og gøre klar til, at man eksempelvis kan spille badminton.

Det tænkte Olav Bach, formand for Vejle Ungdoms Volley, at der måtte være en smartere løsning på.

Derfor har han opfundet multistænger, der fungerer til flere idrætsgrene, og børnene kan nemt selv kan sætte nettene på stængerne.

Det har taget Olav Bach 10 år at finde frem til det perfekte design til stængerne. Og nu står han endelig med multistængerne i hænderne og glæder sig over, at de er nået at blive klar til den store pokalfestival for Kidsvolley i DGI-Huset 25. og 26. januar.

Annonce

Støtte fra udvalg

Olav Bach søgte kort før jul Folkeoplysningsudvalget om støtte til at finansiere sine multistænger.

Her fik han bevilget 60.000 kroner, som svarer til 20 sæt multistænger. De skal i første omgang bruges til stævnet i DGI-Huset og efterfølgende får Vejle kommunes foreninger og skoler glæde af multistængerne.

- Det er fantastisk, at vi har nogle proaktive mennesker, der tænker ud af boksen for at løse nogle af de udfordringer, vores foreninger og skoler står med dagligt. Derfor er vi glade for i udvalget, at vi kan være med til at finansiere multistængerne, siger Poul Erik Møller, der er formand for folkeoplysningsudvalget.

Udover multistængerne har Olav Bach arbejdet på højtryk for at få leveret nogle specialnet, så foreningen er klar til pokalfestivalen for Kidsvolley i DGI-huset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Ugeavisen Vejle

Klør det dernede?

Ugeavisen Vejle

Svedig blues i Bygningen

Ugeavisen Vejle

Klar til boligkigger-weekend

Annonce