Annonce
Ugeavisen Vejle

Opfordring: Lad en forfatter læse højt gennem brevsprækken

Marcus "Skovfar" Øland er børnebogsforfatter og kan bestilles til højtlæsning 28. november. Byens Forlag står bag. Aktiviteten foregår i tidsrummet klokken 10 til 17. PR-foto
Byens Forlag i Vejle bringer litteraturen ud 28. november. Hvis du savner en kulturoplevelse, så bestil en forfatter, der kigger forbi med en bog og en oplæsning.
Annonce

Vejle: Byens Forlag, der holder til i Rådhuspassagen, vil nu levere kulturoplevelser til døren. Kort fortalt kan man bestille en forfatter til at læse højt. Forfatteren dukker simpelthen op med sin bog på din hjemmeadresse 28. november, hvor vedkommende så læser højt - for eksempel gennem brevsprækken eller et vindue.

I Vejle kan man vælge mellem to forfattere, nemlig børnebogsforfatter Marcus "Skovfar" Øland og forlægger Thomas Aagaard Skovmand.

Sidstnævnte vil komme på besøg med sit bidrag til kriminovellesamlingen Mord i dit hjem, der faktisk foregår i Vejle.


Udover at nyde oplæsningen får man sikkert grinet lidt over særpræget ved den, og det trænger vi da alle til lige nu

Thomas Aagaard Skovmand


- Underlige tider kalder på pudsige ideer. Derfor synes vi hos Byens Forlag, det er sjovt at lave noget utraditionelt, hvor man skaber et kort og vedkommende møde over bøgerne i den virkelige verden. Vi kommer så tæt på hinanden, vi kan, uden at gå på kompromis med sikkerheden og myndighedernes anbefalinger, lyder det fra Thomas Aagaard Skovmand i en pressemeddelelse.

Annonce

Ballondyr og grin

Marcus "Skovfar" Øland vil dukke op ved din brevsprække med sin spritnye bog "Hakke Hans lægger et æg".

- Jeg tror det bliver en sjov og anderledes måde at møde hinanden på. Jeg har i hvert fald tænkt mig at diske op med lidt højtlæsning, et par mal-selvtegninger og ballondyr til børnene, når jeg kommer rundt, siger han.

Thomas Aagaard Skovmand supplerer:

- Udover at nyde oplæsningen får man sikkert grinet lidt over særpræget ved den, og det trænger vi da alle til lige nu.

Pris for oplæsning inklusiv en signeret bog er 400 kroner, og man bestiller via forlagets hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce