Annonce
Ugeavisen Vejle

Otte vejlensere har kurs mod næste års OL og PL i Tokyo

Finnjollesejler André Højen Christiansen fortæller ved arrangementet "Kurs mod OL/PL Tokyo 2020" om sin kamp for at komme til sit første OL. PR-foto
Ikke færre end otte atleter fra Vejle Kommune har potentialet til at blive udtaget til De Olympiske og Paralympiske Lege i Tokyo 2020. Det er det største antal nogensinde i kommunens historie. EliteVejle og Eliteidrætsrådet markerer det med et arrangement 4. december.
Annonce

Vejle: Den helt store para-atlet i Vejle, Daniel Wagner, har netop sikret sig en direkte plads til de Paralympiske Lege i Tokyo efter at have vundet VM-guld i 100 meter løb og VM-sølv i længdespring i Dubai. Men meget tyder på, at han får følgeskab, når han skal tage den lange vej fra Vejle til Tokyo.

At så mange talenter fra Vejle Kommune har potentialet til at nå til OL og PL gør EliteVejles formand, Knud Erik Hansen, stolt:

- Vejle har efterhånden rigtig mange stærke talentudviklingsmiljøer, og vi har flere og flere atleter, der markerer sig i toppen af dansk idræt og ikke mindst på den internationale scene. Det er hamrende flot, og derfor er det også på sin plads, at vi hylder dem for den kæmpe indsats, de yder hver eneste dag, siger Knud Erik Hansen i en pressemeddelelse.

Annonce

Personlige fortællinger

EliteVejle og Eliteidrætsrådet i Vejle Kommune inviterer til arrangementet "Kurs mod OL/PL Tokyo 2020" 4. december klokken 17 til 18 på Vejle Center Hotel, hvor de otte atleter fra Vejle Kommune bliver hyldet for deres indsats af borgmester Jens Ejner Christensen. Her vil to af atleterne desuden fortælle om deres personlige rejse mod OL.

Den ene er sejleren André Højen Christiansen, der til daglig er finnjollesejler i Sejlklubben Neptun Vejle. Han fortæller om sin kamp for at komme til sit første OL. Herudover fortæller skytte Stine Holtze Nielsen fra Vejle Skytteforening om sin rejse mod sit tredje OL.

De øvrige atleter, som hyldes for deres OL-potentiale, er de tre boksere fra BK Wedala; Sebastian Terteryan, Nikolai Terteryan og Yvonne Bæk Rasmussen, svømmeren Andreas Hansen fra Vejle Svømmeklub og de to para-atleter i atletik Kasper Filsø og Daniel Wagner fra Vejle IF.

/exp

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Nøgne værker i Havnegade

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jacob Bank bliver professionel

Ugeavisen Vejle

Tag på snapse-urtetur på heden

Annonce