Annonce
Ugeavisen Vejle

Outdoor Festival: Minigolf er rykket ind i midtbyen

Borgmester Jens Ejner Christensen kunne bare se til, da en storspillende citychef, Andreas Kiis Antonsen, slog ham stort. Foto: Mette Mørk
Citychef Andreas Kiis Antonsen slog borgmester Jens Ejner Christensen stort, men kan du også slå byens førstemand?

Vejle: VB, Vejle Fjord, Bølgen, Bakkerne, Givskud Zoo og City Vejle.

Det er navnene på de seks baner på Vejles nye minigolfanlæg, der i forbindelse med den kommende Outdoor Festival, er rykket ind i midtbyen. De første slag blev slået fredag, hvor Andreas Kiis Antonsen, citychef for City Vejle, udfordrede Vejles borgmester, Jens Ejner Christensen (V), og vandt stort.

- Det er nogle år siden, nemlig da børnene var små, jeg sidst har spillet minigolf. Det var ved Vejers Strand, og som dengang, går jeg efter at vinde, sagde en optimistisk Jens Ejner Christensen før sit første slag.

Annonce

Men selv om borgmesteren er født med et konkurrencegen, skal han måske holde sig til politik, i hvert fald forærede citychefen ikke noget væk.

Kiis Antonsen er yngre end Ejner Christensen, så derfor er det ikke helt så mange år siden han imponerede pigerne med sine slag, nemlig på Randbøldal Camping.

Vandt stort

Det gjorde det ikke bedre, at borgmester Jens Ejner Christensen ved et af hullerne måtte hente bolden op af vandet et par gange, inden han til sidst kunne putte. Foto: Mette Mørk

Og efter at de seks baner på byens nye minigolfanlæg var forceret, var citychefens sejr da heller ikke til at tage fejl af, heller ikke selv om stillingen var 3-3 halvvejs gennem dysten.

Bane fire, Bakkerne, minder om Kiddesvej. Banen er 3,60 meter lang og stiger med 80 centimeter, og det var her, borgmesteren begyndte at tabe terræn. Og det blev ikke nemmere for borgmesteren, da bolden havnede i vandet - og slaget skulle tages om.

I forbindelse med indvielsen af minigolfanlægget i midtbyen, der er opstillet i de kommende tre uger, blev der også budt på kransekage, blomster og et glas bobler til de forbipasserende. Foto: Mette Mørk

Før det sidste hul, førte citychefen med 20-14, og et par minutter senere måtte borgmesteren se sig slået med 23-17.

Annonce

Tre uger

Minigolfanlægget er opstillet på Nørretorv de kommende tre uger, og har du og din familie planer om at udfordre enten citychefen eller borgmesteren på antal slag, udleveres minigolfkøller, bolde og scoorekortet hos Fabrikanterne i Vejle Midtpunkt.

Minigolfen er blot et af flere tiltag i forbindelse med Outdoor Festivalen 8. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce