Annonce
Ugeavisen Vejle

Overnat lige midt mellem fortidens giganter

Der bliver igen i år rig mulighed for at sove direkte under de store kæmper. PR Foto
Der bliver mulighed for at sove under en stor langhals eller en farlig kødæder i dinosaurparken i Givskud Zoo - Zootopia på Dino Camp 2019.
Annonce

Givskud: I weekenden 22. til 23. juni står den i dinosaurernes tegn i Givskud Zoo - Zootopia. Her kan gæster deltage i Dino Camp 2019 og overnatte samme med dinosauerne i parken.

- Sidste år var der telte både under flyveøglerne, kødæderne og langhalsene, og børnene synes, det var rigtig sjovt at sove under dem. Så vi håber, at rigtig mange gæster vil benytte sig af muligheden igen i år, siger tovholder på Dino Camp 2019, formidler Katrine Elkjær i en pressemeddelelse.

Annonce

Slutter med overraskelse

Dino Camp 2019 byder på et to dages program, som begynder med aktiviteter lørdag eftermiddag - og som slutter søndag formiddag efter en overraskelse til deltagerne.

- Det handler om dinosaurerne helt frem til overraskelsen søndag formiddag. Børnene kommer til at lære en masse spændende om de store dyr, samtidig med at vi har det rigtig sjovt og hygger. Og det plejer også at være en succes hos forældrene, som selvfølgelig er med til aktiviteterne, fortæller Katrine Elkjær.

Annonce

Dinosaurernes verden

Udover at deltage i campen kan de dinosaur-interesserede gæster glæde sig til meget mere fokus på kødædere og langhalse i år. Samme weekend er der nemlig dinosaur-eventen "Dinosaurernes verden" i parken.

- Det er et emne, som vi oplever en enorm interesse for, for dinosaurerne er jo både fascinerende og frygtindgydende på samme tid. Både børn og voksne vil gerne høre meget mere om dem, og derfor har vi valgt at afsætte en hel weekend til at gå i dybden med de spændende dyr. Og nogle kan så glæde sig ekstra meget til at fordybe sig i sjove aktiviteter, hvis de deltager i Dino Campen samme weekend, siger Katrine Elkjær. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce