Annonce
Ugeavisen Vejle

Panayotis venter på et go fra Mette

De kommende konfirmandinder har store forventninger til kjolen, og derfor ser de frem til at Panayotis igen åbner, så de kan prøve kjolen og den kan blive rettet til. Foto: Michael Svenningsen
Panayotis holdt syv konfirmationsshows, mens forsamlingsantallet tillod det. Nu venter Brudekjoleforretningen i Vejle Teater på et go fra Mette Frederiksen, så konfirmandinderne kan prøve kjolerne.
Annonce

Vejle: Brudekjoleforretningen Panayotis krydser lige nu fingre for, at både den britiske mutation B117 vil stagnere og smittetallet fortsætter sit fald. Det vil nemlig ifølge ejeren af Panayotis, Michael Panayotis, betyde en genåbning af butikslivet i Vejle, heriblandt brudekjoleforretningen i Vejle Teater.

Brudekjoleforretningen rummer også en stor konfirmationsafdeling.

Annonce

Utålmodige konfirmander

- Vi nåede lige akkurat at få afviklet vores konfirmationsshows, nemlig inden forsamlingsantallet blev sat ned til først 10 og senere fem. Vi holdt syv shows i stedet for to, og lige nu kan vi mærke, at forældrene og i sær konfirmanderne puster os i nakken.

- Det er en stor dag for de unge mennesker. Og der er ikke noget at sige til, at de gerne vil i gang med at prøve kjolerne, og sammen med forældrene tage en beslutning om, hvilken model de skal vælge, forklarer Michael Panayotis.

Hos brudekjoleforretningen i Vejle Teater sidder der 12 piger klar til at rette kjolerne til, når konfirmandinderne har prøvet dem.

- Derudover har vi seks piger siddende i vores pop up shop på Sjælland, som også venter på et go, og jo tættere vi kommer på datoerne for konfirmationerne desto mere travlt får vi, siger Michael Panayotis.

Panayotis er med til at gøre pigerne flyvende på deres store dag. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

klar til at arbejde i døgndrift

Hos brudekjoleforretningen er medarbejderne vant til at arbejde mange timer i forårsmånederne, nemlig når der er højsæson for konfirmationer og bryllupper.

- Døgnet har kun 24 timer. Så Mettes go er vigtigere end statsministeren måske selv er klar over.

- Vi skal helst ikke for langt bagud. Konfirmanderne er unge, voksne piger, der gerne vil have styr på detaljerne. Vi vil helst ikke skuffe de mange, der i efteråret havde sat tid af til og var med til et af vores konfirmationsshows,  siger Michael Panayotis.

Michael Panayotis nåede i efteråret at holde otte konfirmationsmodeshows, inden nedlukningen i slutningen af december.  Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Bryllupper venter i kulissen

Som navnet Brudekjoleforretningen Panayotis antyder, er det ikke kun konfirmationerne Michael Panayotis tænker på.

- Kalenderen er i forårs- og sommermånederne booket godt op. Og derfor skal vi gerne i gang så hurtigt som muligt, siger Michael Panayotis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce