Annonce
Ugeavisen Vejle

Pigen og Porschen: Fart over Frandsen

- Jeg har prøvet at fyre den af på motorvejen, hvad angår accelerationen, men ikke når det gælder hastigheden, siger Pernille Frandsen. Accelerationen er fra 0 til 100 km/t på 2,8 sekunder. Foto: Flemming Larsen
Pernille Frandsen har siden ungdomsårene drømt om at køre af sted i en Porsche. Nu udlever hun drømmen om bilen, hun har investeret i, fordi hun holder af design og smukke ting - og lidt fart.
Annonce

Vejle: Pernille Frandsen har aldrig været i tvivl: En dag skulle hun eje en Porsche, det selv om der også har været mange almindelige biler i hendes liv, og i ny og næ en model med lidt flere hestekræfter.

- Jeg tror, jeg har gået og ventet på, at den helt rigtige elbil skulle komme på markedet. Det blev en Porsche Taycan 4s el coupe. Det næste var farven: Sort er for kedelig, så valget stod mellem blå og grøn. Det blev grøn, også for at symbolisere, at der er tale om en miljørigtig bil.

- Og så har jeg vel ikke noget imod den opmærksomhed, det giver, siger Pernille Frandsen med et glimt i øjet.

Hun tænker her på et par af de bemærkninger, hun har hørt, nå ja, fra mænd.

- En dag jeg var ved at parkere, kom der to mænd gående. Her hørte jeg dem tale om, at Porschen garanteret var leaset, eller at det var mandens, smiler frøken Frandsen, der har oplevet at de mere seriøse kommentarer er kommet fra kvinder.

Se Porschen hos Buchs

I forbindelse med black week kan man opleve Pernille Frandsens Porsche hos Buchs Herremagasin i Nørregade.

Der er tale om Porsches første elbil.

Det sker lørdag 21. november, og finder sted i samarbejde med forsyningsselskabet Ewii. Forsyningsselskabet holder - udover at fortælle om grøn energi - en konkurrence, hvor deltagerne kan vinde et gavekort på 1000 kroner til tøjbutikken.

- Det skyldes, at vi kvinder har mere forstand på design og noget der er smukt, siger hun.

Annonce

Firehjulstræk og 589 hestekræfter

Frandsens elbil er udstyret med firehjulstræk og 589 hestekræfter. Det er dog ikke kun farten hun går op i.


- Jeg tror, jeg har gået og ventet på, at den helt rigtige elbil skulle komme på markedet. Det blev en Porsche Taycan 4s el coupe.

Pernille Frandsen


- Det vigtigste for mig er, at bilen er sjov at køre i. Og så kan jeg godt lide Porschens former, måske fordi jeg går op i design, og godt kan lide, når noget er smukt. Jeg faldt således for 4s el coupeens smukke og luksuriøse kabine, siger Porsche-pigen.

Frandsen har dog heller ikke noget mod farten.

- Accelerationer fra 0 til 100 km/t er 2,8 sekunder og med en topfart på 250 kilometer i timen. Jeg har prøvet at fyre den af på motorvejen, hvad angår accelerationen, men ikke når det gælder hastigheden, siger Pernille Frandsen.

Først når covid-19 pandemien stilner af, får hun mulighed for at rykke skindet af en kop halvkold chokolademælk, nemlig i Tyskland.

Annonce

Bilglad familie

Pernille Frandsen har ikke sin interesse for biler fra fremmede.

- Vi har altid interesseret os for biler i min familie, både min bror og far går også op i biler. Og det behøver ikke være en Porsche. Der har også været mange andre bilmærker ind over i familien.

- Det, at jeg har ventet på den rigtige elbil og at det blev en Porsche var som nævnt en tilfældighed. Men siden jeg har fået den, er kærligheden til modellen kun vokset. Det, som jeg godt kan lide, udover at bilen er miljørigtig, er, at man pludselig kan kan høre udrykningskøretøjerne langt tidligere. Stilheden tiltaler mig også, især på de lange køreture, siger Pernille Frandsen, der lige nu glæder sig til, at hun kan tage en tur på den tyske autobahn, hvor der på særlige strækningen er fri hastighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Julemarked på Søndertorv

Annonce