Annonce
Ugeavisen Vejle

Politikere skal høre om byggeplaner: Hældagerhallen skal udvides

De frivillige i Initiativgruppen har arbejdet med projektet i et par år, og nu tager det for alvor fart. Bagerst fra venstre er det Torben Johansen, Hans Jørgen Casper, Lars Vilbæk, Erik Børsting Hansen, Carsten Døhr, Mette Nørgaard Hjuler, Niels Erik Rasmussen og Jette Leonhardt. PR-foto
Der er brug for bedre faciliteter og mere plads. Blandt initiativgruppens ønsker er mere plads til e-sport, parasport, et fitnesscenter, hal med springgrav og en café, der integreres med husets aktiviteter.
Annonce

Bredballe: Bredballe vokser, og det samme gør behovet for mere plads til idræts- og kulturlivet. Derfor står Hældagerhallen nu foran en omfattende udvidelse. En initiativgruppe har arbejdet med et projekt i et par år, og nu er man så langt at Vejles politikere i næste uge i løbet af to dage, torsdag 13. august og tirsdag 18. august, er inviteret til møde om en udbygning af Bredballes idræts- og fritidsfaciliteter. På tegnebrættet er en udvidelse af Hældagerhallen, der skal give plads til både mere sport og en helt ny platform for kulturen.

Senere inviteres der til et borgmøde om udvidelsen, nemlig 31. august.

Annonce

250.000 kroner

Initiativgruppen har allerede fået 250.000 kroner af Vejle Kommune til at udvikle projektet, og ifølge Hans Jørgen Casper fra initiativgruppen, er der brug for bedre faciliteter og mere plads. Blandt initiativgruppens ønsker er mere plads til e-sport, parasport, et fitnesscenter, hal med springgrav og en café, der integreres med husets aktiviteter.

Annonce

Vil ikke love noget

Dan Arnløv Jørgensen (K), 1. viceborgmester og formand for Kultur- og Idrætsudvalget, er forud for mødet positiv indstillet over for udvidelsen af Hældagerhallen.

- Vi har i de senere år set byggerier af haller i de mindre byer i kommunen. Vi må ikke glemme, at Vejles store bydele vokser meget i disse år, blandt andet Bredballe. Og jeg er positiv over for de planer, jeg har set omring Hældagerhallen.

- Om udvidelsen kommer på budgettet i år eller først til næste år, tør jeg ikke sige noget om, siger Dan Arnlev Jørgensen.

Formanden vurderer, at der skal bruges mellem 30 og 40 millioner kroner i Bredballe.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Mød de to forfatteren bag bogen om Albert Bertelsen: Museumslederen og kulturjournalisten har tilbragt mange timer sammen med Vejles store maler

Ugeavisen Vejle

To hovedroller ved Kaffe-koncert

Annonce