Annonce
Ugeavisen Vejle

Populær restaurant er lukket: Lejemålet blev 'for koldt og larmende'

Marcello's har serveret pasta og pizza i Mary's siden 2011. Nu er det slut. Foto: Mette Mørk
Buffet-restauranten Marcello's Ristorante, der i en årrække har serveret pizza og pasta i Mary's, har opsagt sit lejemål.
Annonce

Vejle: "Hej alle vores fantastiske gæster. Vi vil desværre meddele, at vi stopper i Mary's centret fra d. 31/12/2019. Vi har opsagt vores lejemål."

Således skriver Marcello's Ristorante i et Facebook-opslag, der har fået flere vejlensere til vemodigt at udtrykke deres ærgrelse.

"Øv, det er ellers et dejligt sted, men rigtig god vind til det forhåbentlige kommende lejemål, så kommer vi bare der," skriver Inge Majbritt Hagner for eksempel.

Restauranten, der har serveret pizzaer og pastaretter i det nu tidligere midtbycenter Mary's gennem en årrække, har opsagt sit lejemål grundet den heftige ombygning af centret, som blev sat i værk ved udgangen af 2018.

Det har været en udfordring for den italienske restaurant, da dens gæster ikke vil sidde ude på centertorvet for at spise, da det både er koldt og larmende, oplyser Marcello's Ristorante på Facebook.

I opslaget informerer restauranten dog også om, at man lige nu er i forhandling om et nyt lejemål, hvorfor man inden for et par uger håber på at kunne komme med en opdatering.

Restauranten åbnede dørene for første gang i 2011, hvor ejer, Caglar Koycu, der også driver Marcello's-restauranter andre steder i landet, præsenterede vejlenserne for det italienskprægede menukort.

I 2014 åbnede Caglar Koycu endnu en Marcello's i Bryggen. Den skiftede i 2017 navn til Pappa La Rosa under den nuværende indehaver, Murat Ozsinlak.

Masoud Mohammad Hassan, der her været medejer af Marcello's i det tidligere Mary's det seneste år, understregede forleden over for avisen, at forholdene i centret er årsagen til, at lejemålet er opsagt, og at Marcello's nu er i fuld gang med at finde en ny adresse i Vejle.

Marcello's Ristorante har opsagt sit lejemål grundet den massive ombygning i det nu tidligere Mary's. Forvandlingen fra shoppingcenter til åben passage blev sat i værk ved udgangen af 2018. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce