Annonce
Ugeavisen Vejle

Porsche-træf: Biler med magisk motorlyd

Susanne Steffensen har en stor passion for Porsche-modeller, og Porschegirl, som hun kalder sig, deltager da også både i træf og såkaldte Track Days. Foto: Torben Holst
Det var et flot syn da godt 200 Porscher trillede ud fra Porsche Servicecenter Vejle hos My Garage for at blive luftet på en smuk sensommerdag.
Annonce

Vejle: - Det er en nylig, ældre dame.

- Ja. For det er bilen du mener, ikke ?

Følgende ordveksling fandt sted mellem ejeren af en Porsche Carrera 4 964/911 og fotografen,  det kommer vi tilbage til.

For Covid-19 fik ikke lov til at sætte en stopper for søndagens store Porsche-træf, arrangeret af Porsche Servicecenter Vejle hos My Garage, og de stolte ejere af bilerne med magisk motorlyd kom trillende fra hele landet. For at møde andre Porsche-ejere, sparke dæk, fortælle bilhistorier og for den magiske motorlyd.

I dag er der nemlig ikke mange biler tilbage med så magisk motorlyd som hos Porsche, det må denne artikels forfatter bare konstatere.

Annonce

Fire checkpoints

Selv om det blev et træf uden publikum hos Porsche Servicecenter Vejle, men fire checkpoints i Trekantområdet, blev det en herlig dag, konstaterede  Susanne Steffensen. Sammen med sin mand har hun fem modeller af bilmærket, og passionen skinner da også igennem.

Godt 250 Porsche-ejere deltog i årets træf, der fandt sted på en smuk sensommersøndag. Foto: Torben Holst

Denne smukke sensommer-søndag kommer Porschegirl, det kalder hun sig, trillende i en Porsche Carrera 4 964/911 Coupe med en 3,6 liters 6-cylindret motor med 4-hjulstræk og 250 hestekræfter og 310 Nm. Vognen har en accelerationsevne fra 0 til 100 km/t. på 5,5 sekunder.

Bilens brændstoføkonomi er til gengæld så lav som 11,2 km/l.

- Selv om træffet i år bliver uden publikum, er vi selvfølgelig med. Vi kommer for at møde andre med passion for bilmærket. Det er kammeratskaber gennem mange år, siger Susanne Steffensen, der har deltaget i Porsche Servicecenter Vejles Porsche-træf i alle årene, og som også deltager i såkaldte track days for bilmærket.

- Her er jeg ofte eneste kvinde, og selv om det på disse banedage handler om at få bilens 250 hestekræfter på overarbejde og køre fra drengene, kommer jeg også her for at hygge mig, siger Susanne Steffensen, inden hun ifører sig sine fingerløse kørehandsker og sætter sig bag rattet i, nå ja, den nydelige ældre dame fra 1984.

For det var selvfølgelig bilen, fotografen mente...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Keld & Hilda fejer jubilæum i Vejle

Ugeavisen Vejle

Baby-salmesang fylder kirken igen

Ugeavisen Vejle

Børnecasting på Bryggen

Annonce