Annonce
Ugeavisen Vejle

Prestigefyldt fotoudstilling i det gamle teater

Publikum vil kunne smage på 280 madbilleder, der er udstillet i det gamle teater frem til 30 juni. PR Foto
Billeder af mad skal inspirere, udfordre og overraske fantasien.

Vejle: 280 fotografier med mad. Det er ingredienserne i den prestigefyldte fotoudstilling "Foodphoto", der kan ses i det gamle teater fra 8. juni til 30. juni.

Det er tredje gang madfotografer fra 20 nationer udstiller i Vejle. Udstillingen har tidligere fundet sted i Spinderihallerne, men for at prøve noget nyt har arrangørerne i år valgt det gamle teater med dets centrale beliggenhed og husets særlige atmosfære som kulisse.

Allerede 5. juni er der reception i det gamle teater for særligt inviterede, men på banegårdspladsen på Borgvold vil der, i anledning af madkunstfestivalen "Smag på Kunsten", være fyldt med "Foodtrucks" for alle. Og klokken 16.15 holdes der et såkaldt "Lucas Graham spin off"-event, hvor tilskuerne kan nyde musik og mad fra de mange trucks.

- Byens borgere og festivalens deltagere kan derfor se frem til at nyde en valg- og grundlovsdag med fest, farver, musik og mad, hedder det i en pressemeddelelse fra arrangørerne.

Udstillingen i teatret er et led i den prestigefyldte internationale fagkonference "Foodphoto Festival, som finder sted fra i dag og til om med 7. juni. Her besøger et stort antal internationale topfotografer Vejle. Som noget nyt foregår selve festivalen som nævnt i det gamle teater, samt på forskellige lokaliteter i byen såsom Madindustrien, Street Food Vejle, Restaurant Vedelsborg og Culinary Institute by Vejle Erhverv i Food innovation House.

Selve fotoudstillingen er gratis og kan ses i åbningstiden fra mandag til fredag fra klokken 11 til 17 samt lørdag og søndag fra klokken 10 til 16 (lukket i pinsen).

Foodphoto Festival

Idemanden bag konferencen er madfotograf Günter Bier, som er bosiddende i Barcelona. Han har samlet mange års erfaringer inden for madfotografering, og har skabt en international prestigefyldt fagkonference, som tiltrækker 200 internationale deltagere fra 20 forskellige lande.

Foodphoto Festival er en privat fagkonference for madfotografer og -stylister, som i tre dage deler erfaringer, diskuterer nyeste trends, møder potentielle samarbejdspartnere, og deltager i workshops.

Festivallen er planlagt og afviklet i et samarbejde mellem Meeting Vejle, der er Vejle Kommunes afdeling for erhvervsturisme, og Foodphoto Festivalens arrangører Günter Bier og Manon Straver.

For mere information: Besøg www.foodphotofestival.com

Annonce
Ugeavisen Vejle

Michael har netop solgt en af Vejles mest historiske restauranter: Nu afsløres hans nye job

Annonce
Ugeavisen Vejle

Restauratør bag Vejles største havefest: 'Det bliver lige så vildt som i 80'erne og 90'erne - jeg bliver skuffet, hvis der ikke kommer over 1000'

Annonce
Ugeavisen Vejle

For fire år siden mistede Jalal sine små tvillinger: Nu opkalder han nyt madhus efter sin søn

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE

Byen får et nyt spisested lige ned til åen: Her vil Sicilie servere en velkendt rodfrugt - på en helt speciel måde

Ugeavisen Vejle

Lennarth vendte sit liv på hovedet: Så mange kilo har han smidt efter sin operation - 'Frygten for at dø sad i kroppen'

Ugeavisen Vejle

Stort tøjmarked skal sikre et sekscifret overskud - det vil kendt Vejle-firma donere pengene til: 'Det kommer til at gå vildt for sig'

Ugeavisen Vejle

Der er tæt på at være fuldt hus på gågaden: Nu får du endnu en butik, du ikke kan undvære

Ugeavisen Vejle

Kvinde, spark til din mand - han vil jo gerne være med: Her er en helt ny mulighed for mænd med livserfaring

Ugeavisen Vejle

Konkurs tvinger frisør på Horsensvej til at lukke: 'Jeg kan ikke hente det efterslæb, corona har placeret i butikken'

Ugeavisen Vejle

Bilkoncern - med to Vejle-forretningen - tjente et kæmpe millionbeløb: 'Det vigtigste for os er, at vi har skabt mere end 150 nye jobs'

Ugeavisen Vejle

Kendte erhvervsfolk har holdt på hemmelighed i flere måneder: Nu afslører de planerne om at give Vejle et varigt Tour de France-minde

VEJLE

Vejlensere har strikket over 10.000 gule lapper: Sådan skal de nu syes sammen til en gigantisk Tour de France-førertrøje

Ugeavisen Vejle

Fie har en dyster side i sig: Hendes krop har netop fået den 12. fortælling om det "mørke" i livet - 'Men jeg er stadig en smilende og mild kvinde'

Annonce