Annonce
Ugeavisen Vejle

Prestigefyldt fotoudstilling i det gamle teater

Publikum vil kunne smage på 280 madbilleder, der er udstillet i det gamle teater frem til 30 juni. PR Foto
Billeder af mad skal inspirere, udfordre og overraske fantasien.

Vejle: 280 fotografier med mad. Det er ingredienserne i den prestigefyldte fotoudstilling "Foodphoto", der kan ses i det gamle teater fra 8. juni til 30. juni.

Det er tredje gang madfotografer fra 20 nationer udstiller i Vejle. Udstillingen har tidligere fundet sted i Spinderihallerne, men for at prøve noget nyt har arrangørerne i år valgt det gamle teater med dets centrale beliggenhed og husets særlige atmosfære som kulisse.

Allerede 5. juni er der reception i det gamle teater for særligt inviterede, men på banegårdspladsen på Borgvold vil der, i anledning af madkunstfestivalen "Smag på Kunsten", være fyldt med "Foodtrucks" for alle. Og klokken 16.15 holdes der et såkaldt "Lucas Graham spin off"-event, hvor tilskuerne kan nyde musik og mad fra de mange trucks.

- Byens borgere og festivalens deltagere kan derfor se frem til at nyde en valg- og grundlovsdag med fest, farver, musik og mad, hedder det i en pressemeddelelse fra arrangørerne.

Udstillingen i teatret er et led i den prestigefyldte internationale fagkonference "Foodphoto Festival, som finder sted fra i dag og til om med 7. juni. Her besøger et stort antal internationale topfotografer Vejle. Som noget nyt foregår selve festivalen som nævnt i det gamle teater, samt på forskellige lokaliteter i byen såsom Madindustrien, Street Food Vejle, Restaurant Vedelsborg og Culinary Institute by Vejle Erhverv i Food innovation House.

Selve fotoudstillingen er gratis og kan ses i åbningstiden fra mandag til fredag fra klokken 11 til 17 samt lørdag og søndag fra klokken 10 til 16 (lukket i pinsen).

Foodphoto Festival

Idemanden bag konferencen er madfotograf Günter Bier, som er bosiddende i Barcelona. Han har samlet mange års erfaringer inden for madfotografering, og har skabt en international prestigefyldt fagkonference, som tiltrækker 200 internationale deltagere fra 20 forskellige lande.

Foodphoto Festival er en privat fagkonference for madfotografer og -stylister, som i tre dage deler erfaringer, diskuterer nyeste trends, møder potentielle samarbejdspartnere, og deltager i workshops.

Festivallen er planlagt og afviklet i et samarbejde mellem Meeting Vejle, der er Vejle Kommunes afdeling for erhvervsturisme, og Foodphoto Festivalens arrangører Günter Bier og Manon Straver.

For mere information: Besøg www.foodphotofestival.com

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce