Annonce
Prøv at lave dine egne pølser. Du bestemmer selv størrelse og smag, og selvgjort er jo velgjort. Foto: Lars Saugbjerg
Ugeavisen Vejle

- Pølser har altid fascineret mig

En pølse skal serveres med føl'se, og det gør du bedst, når den er hjemmelavet. Det kræver måske lidt øvelse at håndtere tarmen, men - som slagtermester Holger sagde: Der er noget mytologisk ved det.
Annonce
  • Prøv at lave dine egne pølser. Du bestemmer selv størrelse og smag, og selvgjort er jo velgjort. Foto: Lars Saugbjerg
  • Pølserne kan eventuelt ryges. Du kan også pochere dem. Under alle omstændigheder er det godt at tilsætte lidt bacon til farsen, det giver nemlig fin røgsmag og et godt bid. Foto: Lars Saugbjerg
Ugeavisen Vejle

Vejle har mere at byde på end naboerne: Disse 41 steder i Vejle skal du absolut se

Annonce
Ugeavisen Vejle

Kom og oplev god gammel jazz med Henning Munk og Plumperne

Annonce
Ugeavisen Vejle

Matas i Bryggen lukker i adskillige dage: Der skal ske noget med butikken

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: Genbrugsguld og gammelt skrammel

Ugeavisen Vejle

Åbent hus i golfklubben

Ugeavisen Vejle

Elev fra kendt Vejle-konditori vinder guld: - Jeg rystede, da jeg gik op på scenen

Ugeavisen Vejle

Vandretur omkring Vork Bakker

Ugeavisen Vejle

Mie begejstrede alle og sikrede sig guld: 'Min buket var både farverig og vild'

Ugeavisen Vejle

American Diner 1958 er temaet: Skal få unge til at interessere sig for et bestemt fag

Ugeavisen Vejle

Fra fritidsjob på scooteren til virksomhedsejer: 18-årige Marko var skoletræt, men styrer nu eget firma

Ugeavisen Vejle

Sofie tog guld med hjem til Vejle: 'Det er helt vildt, og nu skal det fejres med en kold øl'

Annonce