Annonce
Ugeavisen Vejle

Quasar har vokseværk og indtager den store sal i Bygningen

Vinderne af Quasar Live 2019 Karenina sammen med Jacob Kromann-Gallop fra Jelling Musikfestival (til højre). Karenina havde forud for finalen gennemgået et mentorforløb med sangskriver og producer Esben Svane. PR-foto
Talentkonkurrencen Quasar Live flytter op i Bygningens store sal, hvor der er plads til flere publikummer. Her går det løs fredag 24. januar.
Annonce
Annonce

Fem bands fra Vejle

- Vi er ret sikre på, at der nok skal komme godt med publikummer. I år er der nemlig fem Vejle-bands, som skal spille i Bygningen. Og det giver jo god mulighed for de unge kunstnere at slæbe venner og bekendte med ned for at bakke dem op, siger Jacob Kromann-Gallop, projektleder for Quasar.

Siden 2007 har Jelling Musikfestival afholdt talentkonkurrencen Quasar Live, og har hvert år fundet et bud på et stærkt nyt navn. I januar og februar måned kan man opleve dette års indledende runder, hvor en ekspertjury bestående af branchepersoner og professionelle musikere skal vælge de seks finalister.

I Vejle klokken 19 spiller følgende bands: Fool\'s Corner, Moorish Idol, Dirty Vintage, Phosphor Kid, At Ease og Uundgåelige.

/EXP, lasau

Vejle: Quasar, Jelling Musikfestivals Regionale talentprogram, har offentliggjort dette års koncertrække Quasar Live med 24 unge talenter og kan konkludere, at kvaliteten og det kunstneriske niveau er på sit højeste.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Quasar.

Fire regionale spillesteder i Syddanmark lægger scener til, når de 24 bands og solokunstnere konkurrerer om seks pladser i finalen på Jelling Musikfestival 2020.

I Vejle er det lidt anderledes, end det plejer. Traditionen har været, at Quasar Live er blevet afviklet på Bygningens spillestedsscene, men de seneste to år har der været så stor interesse for Quasar Live, at der i perioder simpelthen var for mange mennesker i det lille og hyggelige spillestedslokale. Derfor flytter Quasar Live op i Bygningens store sal, hvor der er plads til langt flere publikummer. Her går det løs fredag 24. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jazzmusik i Bredsten Kirke

Ugeavisen Vejle

Klør det dernede?

Ugeavisen Vejle

Svedig blues i Bygningen

Ugeavisen Vejle

Klar til boligkigger-weekend

Annonce