Annonce
Ugeavisen Vejle

Røde Kors flytter til Damhaven

Henning Wichmann, formand for Røde Kors Vejle, gælder sig til at flytte ind i den tidligere Garant-butik på Damhaven. Foto: Flemming Larsen
Fire lejemål bliver til et, når Røde Kors Vejle flytter fra Flegmade til Damhaven. Organisationen flytter ind i den tidligere Garant-butik.
Annonce

Vejle: Røde Kors Vejle, der tæller Vejle, Børkop og Jelling, flytter til foråret ind i større og mere tidssvarende lokaler. De flytter fra fire mindre lejemål i Håndværkerbyen på Flegmade til et stort lejemål på Damhaven, nemlig til den tidligere Garant-butik.

- Vi får cirka 250 kvadratmeter mere end de godt 1000 kvadratmeter, vi har i dag i Håndværkerbyen på Flegmade. Selv om det er lidt dyrere, end det vi betaler i dag, ser vi frem til at kunne samle alle vores aktiviteter under ét, forklarer Henning Wichmann, formand for Røde Kors Vejle, om flytningen.

Annonce

Skal bygges totalt om

Røde Kors Vejle har overtaget det nye lejemål per 1. januar, men flytter ikke til Damhaven før i det tidlige forår.

- Der skal bygges en del om, inden det nye lejemål passer til os. Vi sælger jo både tøj og møbler, og derudover har vi også omkring 20 forskellige aktiviteter. Så vi skal have sat nogle skillevægge op, da vi skal bruge nogle af kvadratmeterne til sortering af tøj og klargøring af møbler, siger Henning Wichmann.

Ifølge formanden skal der også bygges og indrettes nye mødelokaler til Røde Kors' mange aktiviteter.

- Vi har som nævnt rigtig mange forskellige aktiviteter. Dem skal der gøres plads til, så vores godt 300 frivillige føler sig godt tilpas fra dag et på den nye adresse, siger Henning Wichmann, som derfor ikke tør love, hvornår man er klar på Damhaven.

Røde Kors skal først være ude af lokalerne i Håndværkerbyen på Flegmade 1. maj, så der er ifølge formanden ikke noget, der haster.

- Men vi er da begyndt at glæde os til at kunne åbne i vores nye lokaler, siger formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce