Annonce
Ugeavisen Vejle

Rebaz har åbnet Vejles mindste kiosk

Rebaz Kaka fik idéen til sin nye kiosk, fordi der er flyttet mange til området. Foto: Flemming Larsen
City Kiosk er åbnet på Flegmade, og indehaveren håber også, at kiosken blive pakkeudleveringssted.

Vejle: Vestbyen har fået en ny kiosk, og her siger Rebaz Kaka: Velkommen i min kiosk, City Kiosk Vejle.

Kiosken på Flegmade 36 er med sine 12 butikskvadratmeter Vejles mindste, men det bekymrer ikke den unge ejer.

- Jeg fik idéen til min kiosk, da jeg så det lille lokale. Og så er kundeunderlaget med de mange nye boliger på Flegmade også til stede. Jeg ved godt, at det ikke er mange kvadratmeter, så derfor har jeg også tænkt meget over sortimentet, siger Rebaz Kaka, der er født i Kurdistan i det nordlige Irak, men som stort set har boet hele sit liv i Danmark.

Varesortimentet i den splinternye kiosk, der er indrettet i et hjørne af den nye boligkarré på Flegmade, består blandt andet af slik, sodavand, engangslightere, tobaksvare, cigaretpapir til dem, der selv ruller deres cigaretter, dåser med tyggetobak. Og salg af piber.

- Mange ryger pibe, især yngre mennesker, fordi det er afslappende og hyggeligt. Derfor tilbyder jeg også et lille udvalg af piber, siger Rabaz Kaka.

Annonce

Pakker på vej

Udover sine 12 butikskvadratmeter råder den nye kioskejer også over et baglokale, og her har han planer om at få lov til at udlevere pakker.

- Jeg er i kontakt med forskellige firmaer, blandt andre Post Nord. Så den service glæder jeg mig også til at kunne tilbyde mine kunder, siger Rebaz Kaka.

Vejles nye kiosk holder åbent på alle hverdage fra klokken 9 til klokken 18, og om lørdagen fra klokken 10 til klokken 17.

City Kiosk Vejle har til huse i et hjørne af den nye boligkarré på Flegmade. Foto: Flemming Larsen


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce