Annonce
Ugeavisen Vejle

RepByDrive ikke ramt af nedlukningen

ReoByDrive fikser din smartphone og tablet hos dig. Vejle-firmaet er et rullende værksted, og er derfor ikke ramt af regeringens nedlukning. Foto: Flemming Larsen
Eghbal Sadat, indehaver af RepByDrive, har oplevet, at folk tror hans biler holder stille på grund af nedlukningen.
Annonce

Vejle: Firmaet RepByDrive, der hovedsageligt reparerer smartphone og tablet, kører i højeste gear.

- Mange af vores kunder tror, at vi er ramt af regeringens nedlukning. Men vi er jo ikke en fysisk butik, men et rullende værksted. Derfor kører vores tre servicevogne fortsat mellem klokken 8 om morgenen og klokken 22 om aftenen, siger Eghbal Sadat.

Selv om firmaet blev etableret under pandemien, i efteråret 2020, er firmaets koncept med gratis kørsel og høj service, blevet godt modtaget af kunderne.

- Jeg kan mærke, at kunderne sætter stor pris på, at vi reparerer deres  smartphone og tablet, der hvor de er, siger Eghbal Sadat.

Samtidig har både firmaer og private fundet ud at, at det godt kan betale sig at få repareret eksempelvis MacBook og anden elektronik.

- Kunderne kan godt lide, at vi bevæger os væk fra "smid-væk"-kulturen. Og kan vi eksempelvis ikke reparere elektronikken på stedet, tager vi det med hjem. Og når det er fikset, leverer vi den så, der hvor kunden måtte ønske det, siger Eghbal Sadat, der også har fået ros for, at firmaet ikke tager penge for kørslen i sine rullende servicevogne.

Annonce

Lever op til restriktionerne

Det kan lade sig gøre, fordi han kører forbi to-tre kunder med småreparationer, efter at have repareret eller skiftet batterier i en stribe smartphones hos en større firmakunde.

- Og lige nu passer vi ekstra på kunderne og på os selv, det vil sige, at vi lever op til regeringens afstandskrav og kravene om brug handsker og mundbind under reparationen, ligesom kunders elektronik er blevet sprittet af, når de igen får den udleveret efter reparationen, siger Eghbal Sadat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce