Annonce
Ugeavisen Vejle

Restauranter og cityforening simrer med ny kampagne

René Hviid fra Hviids Vinstue er en af de restauratører, der er med i kampagnen - en kampagne, der opfordrer vejlenserne til at gå mere ud at spise. Arkivfoto: Torben Hansen
I helsidesannoncer reklamerer City Vejle sammen med byens restauranter for, at vi skal gå ud at spise. "Spis ude - Helt sikkert" er navnet på kampagnen.
Annonce

Vejle: Der har fra politisk hold været talt om, at danskerne skal kunne tage på weekendophold, restaurant eller lignende - og så efterfølgende trække det fra i skat.

Den bold har Vejles restauranter og City Vejle nu grebet og sammen søsat en kampagne, som skal få flere til at gå ud at spise.

I helsidesannoncer tager værterne imod vejlenserne med åbne arme. Det sker med kampagnen "Spis ude - Helt sikkert", og menuen er klar: Vi skal slukke for gasblusset og kogepladerne hjemme i køkkenerne og gå på restaurant - eller endda tage på weekendophold i vores egen by.

- Opbakningen til kampagnen har været rigtig god. Vejle har mange spændende spisesteder, og det skal vi have fortalt vidt og bredt, men især til vejlenserne, siger initiativtageren bag kampagnen, Jeppe Jensen.

- Vejle er kendt for et bredt og varieret kulturliv, som vejlenserne deltager aktivt i. Mange går ud og spiser for eksempel før Rock i Byparken. Indtil kulturlivet igen spiller, tager restauranterne alene imod. Det vil vi gerne fortælle, så restauranterne også er der den dag, hvor det hele igen spiller, siger han.

Kampagnen finder sted i samarbejde mellem cityforeningen og Vejles restauranter og cafeer.

Annonce

Hjælpepakkerne er væk

Ifølge Jeppe Jensen er det vigtigt, at vi går ud og spiser her oven på tiden med takeaway og hjælpepakker i forbindelse med coronakrisen.

- Når restauranterne tænder blussene på komfuret, står de jo til at miste hjælpepakkerne. Så derfor er det vigtigt med vejlensernes opbakning, siger Jeppe Jensen, der tilføjer, at restauranterne selvfølgelig lever op til de retningslinjer, der er blevet udstukket.

- Der vil blive sprittet af efter alle kunstens regler, siger han.

Annonce

Godt initiativ

En af de restauratører, der er med i kampagnen, er René Hviid fra Hviids Vinstue, der åbnede sin restaurant igen i torsdags.

Han glæder sig især over samarbejdet mellem byens restauranter og caféer.

- Coronakrisen har for alvor gjort os til kolleger i stedet for konkurrenter. Sammenholdet blandt restauranter og caféer har været helt fantastisk, siger René Hviid.

Han slår på, at han i sin restaurant altid har henvist til andre restauranter i byen, hvis der har været fuldt hus, eller menukortet hos Hviids ikke har været det, gæsterne har efterspurgt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce