Annonce
Ugeavisen Vejle

Revy-show kommer til Vejle: Grin og musik i skøn forening

Andre Nørregaard (tv) fra virksomheden Fango og Teit Samsø, der er med på revyholdet, der gæster Spinderihallerne i Vejle 16. og 17. december. "Mens vi venter på vaccinen" er et musikalsk revy-show. Foto: Lars Saugbjerg
Kendt revyhold gæster Vejle i december. Billetsalget til "Mens vi venter på vaccinen" er i gang. Det musikalske revy-show opføres i Spinderihallerne.
Annonce

Vejle: Lidt god musik gør alle mennesker glade. Og tilsætter man en god sketch er det opskriften på en god aften.

"Mens vi venter på vaccinen" er overskiften på et musikalsk revy-show, som kan opleves 16. og 17. december i Spinderihallerne i Vejle.

Det er professionelle, erfarne kræfter, der står bag. Blandt andre Trine Gadeberg.

Annonce

Gorilla?

På scenen stråler også Rasmus Krogsgaard, Jan svarrer, Peter Bom på flygel - og Teit Samsø.

Sidstnævnte, der er debutant i revysammenhæng, er uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia, og har blandt andet medvirket i Aladdin og Tarzan. Han spillede også hovedrollerne som Rasmus og Tommy Seebach i musicalen Seebach.

- Den musikalske revy "Mens vi venter på vaccinen" opstod, da jeg tidligere på året skulle medvirke i Esbjerg Revyen. Men så kom coronaen for fulde gardiner, alt blev lagt ned - også Esbjerg Revyen. Trine Gadeberg foreslog så, at vi skulle lave et par alternative shows, som en slags støtte til revyen, fortæller Teit Samsø.


I nogle af vores sketches har jeg simpelthen ikke kunne holde masken. Det troede jeg altså godt, jeg kunne. Men de kilder mig de rigtige steder

Teit Samsø


Få dage før den oprindelige premieredato mødtes ovenstående hold for at sætte et musikalsk revy-show sammen.

- Trine Gadeberg tog det bedste fra sit bagkatalog med, Rasmus Krogsgaard tog sit aller sjoveste revymateriale med, det sammen gjorde Jan Svarrer - og jeg kom fra Tarzan-musicalen, så jeg kunne spille gorilla... Det kunne jeg ikke bruge til så meget, ikke en skid, griner Teit Samsø.

Annonce

Musik uden leflen

Men der blev sørget godt for debutanten. Kollegaerne bød ind med materiale, og Teit Samsø foreslog blandt andet en hyldest til Bent Fabricius-Bjerre.

- En brainstorm førte også til, at jeg skulle hylde Tom Jones, der netop er fyldt 80 år, fortæller musicalstjernen.

"Mens vi venter på vaccinen" tog kegler i Esbjerg Musikhus med fire udsolgte forestillinger. Så der venter vejlenserne satire og musik i skøn forening, lover revyholdet.

- Et musikalsk revy show. Det er revy, men der er også en forestilling, der indeholder musik uden at vi lefler for et grin, fastslår Teit Samsø.

Et grin kan dog være svært at undgå, også for Teit Samsø.

- Det har været lidt en udfordring. Jeg ved ikke om de andre erfarne på holdet gør det med vilje, men i nogle af vores sketches, har jeg simpelthen ikke kunne holde masken. Det troede jeg altså godt, jeg kunne. Men de kilder mig de rigtige steder...

Annonce

Hårdt ramt

Titlen "Mens vi venter på vaccinen" lå lige til højrebenet, for folk i underholdningsbranchen er hårdt ramt.

- Mens vi venter på vaccinen sker der jo ikke noget. Det hele går i nul. Kunstnerne tænker kreativt, og det gør jeg også selv. Ret hurtigt ringede jeg til André Nørregaard fra virksomheden Fango i Vejle, der blandt andet lever af at skabe forskellige kreative events rundt om i landet. Jeg drømmer om at være med i hele maskineriet og ikke "kun" stå på scenen, lyder det fra Teit Samsø.

- Vi er sammen om at bringe det musikalske revy-show til Vejle, og i forhold til vores drømme, er det kun starten, tilføjer han.

André Nørregaard forklarer, at Fango lever af at lave aktiviteter for folk.

- Vi har lavet mange store koncerter og festivaler, men mange af vores kunder er jo begyndt at ringe for at få gode råd til, hvordan vi kan samles under corona. Hvordan kan vi få vores produkter ud, holde gang i kulturlivet, trods corona? Vi rådgiver og finder løsninger inden for de rammer og regler, som er udstukket, fortæller André Nørregaard, der nævner, at flere lokale arrangementer er under opsejling.

Annonce

Op med kortet

Revyscenen bliver opstillet i Spinderihallernes store passage, og der bliver plads til 450 mennesker pr. forestilling. Alle retningslinjer i forhold til covid-19 er naturligvis overholdt.

- Der vil være betjening, så man kan få lidt at drikke. Man rækker blot sit bar-kort i vejret, hvorefter man bliver betjent af bar-personalet, siger André Nørgaard.

Det musikalske revy show

Opføres 16. og 17. december i Spinderihallerne. Forestillingen varer omkring to timer inkl. pause.

Billetter kan købes via ticketmaster.dk

Det er muligt at tilkøbe en revy-menu, der serveres i tilstødende lokaler i samarbejde med caféen i Spinderihallerne.

Virksomheden Fango, et kreativt bureau, der skaber oplevelser for mennesker over hele landet, er arrangør.

Medvirkende: Trine Gadeberg, Rasmus Krogsgaard, Jan Svarrer, Teit Samsø og Peter Bom.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bliv klogere på kramsfugle

Ugeavisen Vejle

Kvindens stille Gærning

Ugeavisen Vejle

Blueskunst i Bygningen

Annonce