Annonce
Ugeavisen Vejle

Rick har flyttet massagebriksen ned i centrum

Rick Paxton har åbnet klinikken Energy Massage på Damhaven. Her tilbyder han en række behandlingsformer og barsler med en workshop for unge massører, som endnu ikke er kommet i gang. Foto: Palle Søderberg
64-årige Rick Paxton er flyttet ud af Apollo Fitness og til egen klinik på Damhaven.
Annonce

Vejle: 64-årige Rick Paxton har flyttet sin massagebriks fra Horsensvej til Damhaven, hvor han mandag slog dørene op til sin nye klinik, Energy Massage.

Det sker efter, at han i to år har taget imod sine kunder hos Apollo Fitness i Vestbyen.

- Jeg var glad for at være hos Apollo Fitness, men jeg havde brug for et sted med færre distraktioner og mere ro for mine kunder. Jeg har kunder, som lider af migræne, og for dem er det ikke godt med for meget støj, så jeg er glad for skiftet - og det er mine kunder tilsyneladende også. I hvert fald er jeg "fully booked", fortæller Rick Paxton, der stammer fra Los Angeles i Californien.

Annonce

Åbnede i 1998

Rick Paxton åbnede sin første massageklinik på Nørretorv i Vejle tilbage i 1998 og åbnede på et tidspunkt også en klinik i Give.

Sideløbende trænede han Razorbacks - hvor han i 2012 blev optaget i Hall of Fame - ligesom han var tilknyttet som massør og fysioterapeut for cykelholdet Team Fakta og arbejdede på freelance-basis for en række andre cykelhold.

Til sidst blev det for meget, og han forlod branchen og arbejdede i en årrække som dels lagerarbejder og vinduespudser.

Annonce

Rick brændte ud

- Jeg var brændt ud. I det her fag går det ikke, at man mentalt er et andet sted, fordi massage og terapi handler lige så meget om at lytte til kunden som om selve behandlingen, fortæller Rick Paxton, der i sin klinik tilbyder en række behandlinger udover massage.

- Jeg arbejder med mange forskellige behandlinger som stresscoaching, fysioterapi, zoneterapi og symptom-lindrende kiropraktik, fortæller Rick Paxton, der som noget nyt også har besluttet at åbne sin klinik for unge ny-uddannede massører.


Jeg var brændt ud. I det her fag går det ikke, at man mentalt er et andet sted, fordi massage og terapi handler lige så meget om at lytte til kunden som om selve behandlingen

Rick Paxton


- Jeg starter i slutningen af september en workshop for nyuddannede massører. Jeg møder rigtig mange unge mennesker, som fortæller, at de har taget en massøruddannelse - som de selv har betalt for - men de er aldrig kommet i gang med jobbet. Det synes jeg er synd og skam, så på min workshop kan de lære alt om, hvordan de kommer i gang. De har allerede det faglige på plads, så det jeg kan hjælpe med, er alt det andet: Hvordan styrer man sin økonomi, hvordan laver man en hjemmeside og så videre. Jeg har 40 års erfaring i branchen og vil gerne give noget af den viden til næste generation, fortæller Rick Paxton.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Mød de to forfatteren bag bogen om Albert Bertelsen: Museumslederen og kulturjournalisten har tilbragt mange timer sammen med Vejles store maler

Ugeavisen Vejle

To hovedroller ved Kaffe-koncert

Annonce