Annonce
Ugeavisen Vejle

Rock i Byparken: Vejle Musikteater klar med programmet

Foto: Lars Juul
Annonce

Vejle: Vejle Musikteater er klar med programmet for Rock i Byparken næster sommer.

- Det er som altid et spændende puslespil at få til at gå op, men vi bestræber os på at imødekomme publikums ønsker, siger Mette Kier, direktør i Vejle Musikteater.

Hun benytter samtidig lejligheden til at takke Danmarks bedste publikum, som kom med fantastisk inspiration og ønsker til årets program.

- Rock i Byparken er jo Vejles fest, og den er vi gerne vært for, siger direktøren.

Her er programmet

Traditionen tro forvandler Vejle Musikteater igen i august måned Byparken i Vejle til en koncertplads med sol, sommer, grønt græs og kolde øl.

Datoerne i 2020 er:

14. august - Saveus & Carpark North

21. august - Alphabeat & Scarlet Pleasure

28. august - Carl Emil Petersen & Dizzy Mizz Lizzy
Annonce

Seks fede koncerter

Med Saveus, Carpark North, Alphabeat, Scarlet Pleasure, Carl Emil Petersen og Dizzy Mizz Lizzy, lover Vejle Musikteater, at der er lagt op til en unik musikfest, når det igen bliver august og sommer i Byparken.

Ifølge Mette Kier er tidspunktet for forsalget ikke tilfældigt valgt.

- Jeg håber at billetterne til Rock i Byparken 2020 bliver et varmt emne som julegave, og kommer til at ligge under lige så mange juletræer i år, som de sikkert gjorde sidste år, siger direktøren. En partoutbillet koster 475 kroner - som omregnet svarer til 80 kroner per koncert.

Billetsalget af partoutbiletter er startet. Det samme er salget af enkeltdagsbilletter, hvor prisen er 335 kroner per billet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bare vi ikke er til grin

Annonce