Annonce
Ugeavisen Vejle

Rocken brager løs i musikteatret

Dizzy Mizz Lizzy gæster Vejle Musikteater lørdag 17. april. PR-foto
De to store rockorkestre, D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy, har meldt deres ankomst. De gæster Vejle Musikteater i februar og april.

Vejle: De store musik-arenaer og kæmpekoncerter er for en stund lagt på hylden. Til gengæld kaster coronaen nogle nye musikoplevelser af sig, nemlig den intime af slagsen.

Den populære trio Dizzy Mizz Lizzy laver en særlig "sid-ned"-koncert og opfører albummet Alter Echo i sin helhed - og spiller en masser kendte hits - i Vejle Musikteater.

Rockbandet går på Store Scene 17. april 2021.

Annonce

Alter Echo udkom i marts under den første nedlukning, og bandet fik aldrig mulighed for at præsentere sangene for deres fans ved for eksempel de store festivaler. Trioen har så fundet på noget andet.

- Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum alligevel skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut. Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin (Nielsen), Søren (Friis) og jeg glæder os sindssygt meget" , siger Tim Christensen.

D-A-D

Allerede fredag 5. februar er der mulighed for at få styret lysten til rock, når D-A-D kommer på besøg.

D-A-D gæster Vejle Musikteater 5. februar. PR-foto

Brødrene Binzer, Laust Sonne og Stig Pedersen ser frem til at holde tungen lige i munden for et begrænset publikum i Vejle Musikteaters intime omgivelser.

- Her skal man bare spille meget bedre. Koncerter overkompenserer ofte med masser ild og kanonslag, men her har vi ikke scenografien at støtte os op af. Musikken spiller den største rolle, og det passer supergodt til vores bands udvikling. Vi har efterhånden nået en alder, hvor vi tror på vores egen karisma. Hvis vi ikke gjorde det, ville vi føle os meget nøgne og udsatte, siger Jesper Binzer i en pressemeddelelse.

Billetsalget er begyndt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce