Annonce
Læserbrev

Rocklegende kommer til Vejle: Vild pige rocker musikteatret

Annonce

Vejle: Billetsalget er netop begyndt til en koncert 20. oktober næste år med et slidstærkt navn fra 70'er-rocken. Suzi Quatro har en særlig rolle i rocken ved at være en af de første store topnavne af hunkøn, der ikke kun så ud og sang men også spillede et instrument, nemlig bas.

Hun havde flere hitsingler med Can the Can og 48 Crash i 1973 og i 1974 med Devilgate Drive og "The Wild One". Den sidste var imagepleje med hendes egen historie om den lille, vilde pige, som ikke ville dikke-dikke og strikke, men spille rock og rul og gå i byen med drengene.

I 1978 ramte hun endnu en gang toppen af hitlisten med If You Can't Give Me Love. Og året efter hittede hun endelig også i hjemlandet USA med Stumblin In - en duet med Chris Norman, daværende forsanger i Smokie.

At kunne brede sine hits ud over fem år er ikke almindeligt i rockbranchen, og det er lykkedes hende at holde kontakt med rampelyset gennem 50 år. Nu er det ikke længere nye hits men vellykkede koncerter, der driver hendes karriere. Hun optrådte på Jelling Musikfestival i 2018, og hendes blanding af gamle hits og showwomanship nåede langt ud over scenen.

Suzi Quatro var banebryder i rocken for snart 50 år siden ved at vise, at kvinder også kunne spille et instrument. 24. oktober næste år giver hun koncert i Vejle Musikteater. Pr-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce