Annonce
Ugeavisen Vejle

Rytter-is har rundet 100.000 kroner

Efter næsten 100 kilometer endte rytterne hos Tirsbæk Strand Kiosk, der også sælger "Rytter-is", hvor overskuddet går til et godt formål. Privatfoto
Jo flere "Rytter-is" der bliver solgt, des større bliver overskuddet, der går til børn med kritisk sygdom i Danmark og Børnecancerfonden.
Annonce

Vejle: Køb, smag og støt en god sag. Som tidligere beskrevet i Ugeavisen kan en softice med gult ananas-krymmel gøre en forskel. En såkaldt "Rytter-is".

Det er en rytter fra Team Rynkeby Trekanten, Martin Langkilde-Lausen fra Vejle, der tidligere på året lancerede rytter-isen hos en række forretninger i området.

Overskuddet fra salget går til Team Rynkebys indsamlingsarbejde, til gavn for Børnecancerfonden i Danmark og de kræftramte børn i Danmark.

Og det er ikke så få penge, der indtil videre er indsamlet på iskontoen.

- Det er gået fantastisk. Foreløbig er der indsamlet 105.000 kroner. Godt gået i disse coronatider, siger Martin Langkilde-Lausen, der til daglig arbejder som salgschauffør for Premier Is.

Annonce

Rytter-is-tour

På grund af corona kommer Rynkeby-holdet ikke til Paris i år, men forleden tog en flok på "Rytter-is-tour", en rundtur til sølvsponsorer, som har valgt at sælge softicen.

Touren gik fra Vejle til Mørkholt Strand Camping, derefter til Havnegrillen i Fredericia, hvorefter Chocole i Kolding Storcenter fik besøg. Touren sluttede efter 95 kilometer hos Tirsbæk Strand Kiosk.

Billedet er taget ved Tirsbæk, hvor rytterne fik en lidt anderledes is - uden krymmel.

- De kæmpe store is, var en slags præmie til de fire ryttere, der undervejs havde udvist en særlig holdånd. Det var ikke dagens første is, men de blev alligevel spist rub og stub, fortæller Martin Langkilde-Lauesen.

I alt er der syv forhandlere af "Rytter-is" i Trekantområdet.

Ifølge Kræftens Bekæmpelse får omkring 160 børn konstateret kræft hvert år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce