Annonce
Ugeavisen Vejle

Så er der serveret: Flot opbakning til gåtur til fordel for børn med cancer

Ryan Kjær Kristensen, Ryans Fisk, og Pernille Jul Nielsen, Din Madpartner - Mad med personlighed, sørger for at deltagerne får stillet sulten undervejs på vandreturen. Her ses de sammen med en af initiativtagerne, Peder Hummelmose. Privatfoto
To firmaer, Ryans Fisk og Din Madpartner - Mad med personlighed, sørger for at deltagerne får stillet sulten undervejs på vandreturen på små 20 kilometer.
Annonce

Vejle: I skrivende stund bakker 72 deltagere op omkring Roland Christiansens og Peder Hummelmoses gåtur til fordel for børn med cancer. Prisen for vandreturen, der er på små 20 kilometer, koster som tidligere nævnt i avisen 275 kroner. Heraf går de 200 kroner ubeskåret til Børnecancerfonden.

Turen går fra Gårslev til Vejle, afsluttende med gløgg og æbleskiver i DGI Huset Vejle efter turen, og efterfølgende bustransport med Papuga Bus tilbage til Gårslev. En tur, som Papuga Bus sponserer til fordel for det gode formål.

Og nu har endnu to firmaer meldt sig med opbakning, nemlig Ryans Fisk og cateringfirmaet Din Madpartner - Mad med personlighed.

-  Vi synes, at det er så godt et initiativ, at vi har besluttet at deltagerne skal have stillet sulten undervejs. Derfor står vi efter de første kilometer på ruten klar med en goodiebag med lidt lækkert, en sandwich med fisk og med sunde snacks til resten af turen,  siger Pernille Jul Nielsen fra Din Madpartner - Mad med personlighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce