Annonce
Ugeavisen Vejle

Så er det afgjort: Danmarks bedste McDonald's ligger i Vejle

Kenneth Larsen, forpagter af McDonalds i Vinding, blev onsdag aften hædret. Familierestauranten er Danmarks bedste ud af 88 restauranter. PR Foto

Kenneth Larsen, som på 11. år ejer og driver restauranten sammen med sin kone Camilla Larsen, fik onsdag aften at vide, at de er Danmarks bedste.

Annonce

Vinding: McDonald's i Vinding er blevet kåret som Danmarks bedste. Det skete onsdag aften, da burgerkædens såkaldte Award Show fandt sted i Kolding.

McDonald's har 88 restauranter.

Franchisetager i Vejle, Kenneth Larsen, og den øvrige ledelse kunne gå på scenen til taktfaste klapsalver fra 400 McDonald's folk fra hele landet.

På scenen fik de overrakt det synlige bevis på den fornemme titel af administrerende direktør Joachim Knudsen.

I begrundelsen blev der lagt vægt på, at restauranten i Vinding blandt andet har haft stor salgsfremgang i det forgangne år og samtidig har fastholdt et stort fokus på deres medarbejderes og lederes trivsel.

Det betyder, at restauranten har opnået stor medarbejdertilfredshed, fordi Kenneth Larsen giver sine ansatte mulighed for at uddanne og udvikle sig.

McDonalds i Vinding

Kenneth Larsen har stået i spidsen for McDonalds i Vinding i 11 år.To gange, i februar 17 og i februar 18, er familierestauranten blevet udvidet.

Kenneth Larsen beskæftiger i dag 78 ansatte, heraf 11 ledere.

Annonce

Serverer maden

I 2018 har McDonald's givet mulighed for, at gæsterne kan få bragt deres mad til bordet - i stedet for at vente ved kassen.

Dette nye tiltag har restauranten i Vinding også, og de var endda nogle af de første til at indføre det, ligesom de også har fået to spor i deres "Drive Thru", så de kan betjene endnu flere kørende gæster hurtigere.

Generelt slog Joachim Knudsen i sin begrundelse på, at restauranten er indbegrebet af et sted, hvor gæsterne er i fokus. Særligt de mindste gæster har restauranten fokus på, for eksempel til Halloween, hvor alle børn kunne komme ind og lave et græskarhoved, som de måtte tage med hjem.

Annonce

En stor familie

Kenneth Larsen som ejer og driver restauranten sammen med sin kone Camilla Larsen var en meget glad mand onsdag aften.

- Jeg er utrolig stolt af mit team, for uden dem stod vi ikke med denne flotte pris. Vi ser os selv som én stor familie, hvor vi løfter i flok og gerne tager en for holdet. Så denne pris skal helt sikkert deles med alle medarbejdere i restauranten. Og så vidner det selvfølgelig om, at vi gør det rigtige og har fokus på det rigtige - og ikke mindst, at vi skal fortsætte med det, sagde Kenneth Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce