Annonce
Ugeavisen Vejle

Så er butikkerne åbnet igen: Mere liv i gågaden end der har været længe

Selvom billedet her er en smule affolket, så er der igen kommet liv i gågaden efter længere tids nedlukning. Foto: Mette Mørk
Mandag var dagen, hvor butikkerne landet over igen måtte åbne. Det gav mere liv i gågaden, da butikkerne igen kunne møde sine kunder.

Vejle: Det var glædens dag for masser af butiksejere rundt omkring i landet. Butikkerne måtte åbne igen mandag 1. marts, og mødet med kunderne var længe ventet.

Tøjhandleren Poul Iversen var en af de første til at åbne op på gågaden klokken 9.30, og det var en dag, som han havde set frem til i lang tid.


Vi er en butik, som nyder at snakke med folk, så det at åbne igen betyder jo alt for os

Poul Iversen


- Det er utrolig dejligt at åbne igen. Vi er selvfølgelig været meget spændte på at åbne. Vi kan også mærke, at kunderne har været forventningsfulde, og der har været et godt kundeflow i butikken allerede, siger Poul Iversen og fortsætter:

- Vi er en butik, som nyder at snakke med folk, så det at åbne igen betyder jo alt for os.

Annonce

Hårdt på økonomien

Poul Iversen har også kunne mærke, at de har været spændt hårdt for økonomisk med de to nedlukninger, som forretningerne har været igennem.

- Omsætningen, som vi har mistet ved nedlukningerne, svarer nok til tre-fire års overskud, så vi har i den grad kunne mærke, at vi ikke har haft folk inde ved os. Så det er godt, at kunderne igen er tilbage.

I butikken må der være 44 personer, og man har taget de samme tiltag i brug som tidligere med håndsprit og mærker på gulvet for at undgå, at man kommer for tæt på hinanden.

Keramiker Sara Scheel åbnede også sin butik på Vesterbrogade igen. Hun kører videre med at have åben mandag og fredag. Foto: Mette Mørk
Annonce

Har tilpasset sig situationen

Keramikeren Sara Scheel slog også dørene op for kunder igen.

- Det betyder meget at åbne, fordi jeg igen kan vise mine ting frem for kunderne i virkeligheden. Der er mange, der gerne vil have det i hånden, før de køber det, siger Sara Scheel og fortsætter:

- Jeg har dog tilpasset mig situationen. Jeg har solgt over min webshop og Instagram, og der er blevet mere tid til at lave de ting, som jeg helt brænder for. Samtidig har jeg lavet online-workshops, hvor jeg har lavet små instruktionsvideoer, som man har kunne købe. Men det bliver dejligt igen at kunne møde kunderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Rock i Byparken: Her er navnene

Annonce