Annonce
Ugeavisen Vejle

Så skal der formes dej: Nyt pizzeria med kebabbar i Nørremark Center 7

Indehaveren af La Pizza, Mikail Özdemir, har brugt en måned på at sætte sit nye pizzeria Nørremark Center 7 i stand. Der er plads til 24 spisende gæster i restauranten. Foto: Flemming Larsen
La Pizza er navnet på en ny pizza- & kebabbar, der vil satse på kvalitet. Både når det gælder pizzaer og specialiteter fra kebabspyddet.

Vejle: - Vi er de eneste i Vejle, der leverer pizzaer med en sprød ostekant.

Ordene falder med begejstring i stemmen, og indehaveren af Vejles nyeste pizza- og kebabbar har noget af have sin stolthed i. For indehaveren af La Pizza, Mikail Özdemir, er smagsoplevelsen nemlig det vigtigste.

Derfor er der også et stykke trekantet ost i logoet hos Vejles nye La Pizza i Nørremark Center 5, og det er ikke tilfældigt.

Annonce

- Mange tror nemlig fejlagtigt, at det er lige meget hvilken ost man bruger. Det er det bestemt ikke, forklarer Mikail Özdemir.

- Osten, der rammer mine pizzaer ind, er Havarti-oste.


- Jeg er en af få, der har kylling på kebabspyddet i Vejle. Det handler også om kvalitet, både når det gælder oksekødet og kyllingekødet og tilberedningen af det.

Mikail Özdemir, indehaver af La Pizza


- Det er den eneste ost, jeg vil have som den sprøde kant rundt om mine pizzaer, siger Vejle nye pizzamand, der siden i fredags har svinget spaden.

Havarti-ost er fremstillet af komælk. Skorpen er tynd, gullig og cremet – men bliver dog mere tør med tiden. Osten findes både som mild, lagret og gammel ost.

La Pizza har 29 forskellige pizzaer på menu, blandt andet fire salatpizzaer og fire vegetarpizzaer.

Kylling på kebabspyddet

Det er dog ikke kun pizzaer med den sprøde ostekant, det dufter af hos La Pizza. I det nyindrettede pizzeria er der foruden pizzaovnen også blevet plads til to kebabspyd, en til oksekød og en til kylling.

For indehaveren af La Pizza, Mikail Özdemir, er smagsoplevelsen den vigtigste. Derfor bliver pizzaen bagt med en sprød ostekant af Havatti-ost. Foto: Flemming Larsen

- Jeg er en af få, der har kylling på kebabspyddet i Vejle. Det handler også om kvalitet, både når det gælder oksekødet og kyllingekødet og tilberedningen af det.

- Det betyder, at vores priser er lidt højere. Men vi lever i en tid, hvor kunderne godt vil betale lidt ekstra, for at det de spiser, er af en ordentlig kvalitet, siger Mikail Özdemir, der i sin nye restaurant har plads til 24, men som naturligvis også har takeaway - og tilbyder gratis udbringning inden for fem kilometer.

Annonce

Et kendt ansigt

Selv om Mikail Özdemir har været væk fra restaurationsbranchen i fem år, er der fortsat mange der husker ham fra pizzeriaet Sivas Pizza & Kebab, som han drev i midtbyen i Vejle.

- Jeg er glad for at være tilbage i branchen, jeg har savnet at tilberede pizzaer og kebabruller, siger Mikail Özdemir.

La Pizza holder åbent fra klokken 11.30 til klokken 21 alle ugens dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce