Annonce
Ugeavisen Vejle

Salg af sexlegetøj: Temperaturen steg i Vejles soveværelser

Vejlenserne købte mere sexlegetøj i juli end de plejer. Foto: Colourbox
Salgstallene fra den erotiske webshop Sinful viser, at vejlenserne købte mere sexlegetøj i juli 2020 end i juli 2019. Kombinationen af en kold sommer og corona fik sexlysten til at stige, mener virksomheden.
Annonce

Vejle: Med en middeltemperatur på kun 14,7 grader var juli måned den koldeste i 22 år. Men vejlenserne kunne holde varmen på anden vis.

Sexlysten er tilsyneladende steget i kulden. Det viser salgstallene fra den erotiske webshop, Sinful, der melder om kraftig vækst i salget af sexlegetøj som følge af det skuffende sommervejr.

- I Vejle er omsætningen i juli 2020 steget med 30 procent sammenlignet med juli sidste år, fortæller Rune Kjelsmark, Press Officer hos Sinful.

Antallet af ordre er også steget i Vejle, med 36 procent.

Virksomheden vurderer, at den positive vækst skyldes en kombination af det kedelige sommervejr og konsekvenserne af corona-pandemien, der har tvunget danskerne til at blive hjemme i sommerferien.

- Da Danmark blev lukket ned i april og maj købte de danske par sexlegetøj som aldrig før, og det er præcis det samme billede, som vi har set her i juli, siger Rune Kjelsmark, der tilføjer, at vejlenserne primært har købt klitorisstimulatorer, dildoer, erotiske brætspil, sexlegetøjssæt og glidecreme.

Nok har vejlenserne været gode til at finde på "indendørs aktiviteter", når regnen og blæsten har rusket i træerne. Men faktisk har købelysten i Vejle været mindre end gennemsnittet for resten af landet, hvor stigningen lyder på 50 procent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Mød de to forfatteren bag bogen om Albert Bertelsen: Museumslederen og kulturjournalisten har tilbragt mange timer sammen med Vejles store maler

Ugeavisen Vejle

To hovedroller ved Kaffe-koncert

Annonce