Annonce
Ugeavisen Vejle

Saml affald: Købmand inviterer til oprydning i Bredballe

Den verdensomspændende indsamlingsdag får støtte af Rema-købmanden i Bredballe, der har lavet denne plakat for at få frivillige til at yde en indsats for naturen. PR-foto
Annonce

Bredballe: Der gøres lørdag 19. september lidt mere for kloden og miljøet end normalt, når forhåbentlig mange frivillige hjælper til med at rydde affald op rundt omkring i verden.

Det handler om World Cleanup Day, og i Bredballe har Rema-købmand Brian Hansen valgt at hoppe med på sækkevognen: Der skal ryddes op.

- Det er en god mulighed for os at støtte op om en vigtig sag og samtidig lave noget sammen med vores kunder. På den måde kan vi sammen være med til at holde byens natur ren, forklarer han.

Rema 1000 samarbejder med den danske organisation Plastic Change, der blandt andet arrangerer World Cleanup Day i Danmark. Købmandskæden har sin egen strategi med fokus på minimering, genbrug og genanvendelse.

Der vil være handsker og poser til alle, og det kan hentes fra klokken 7 til 10. Der tages imod skraldet indtil klokken 12, og som tak for den gode indsats får alle deltagende en flaske vand og nogle snacks, når de kommer retur, lover Rema-købmanden. /jorha

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Fang Vejle: Bare tag et foto

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce