Annonce
Ugeavisen Vejle

Sanne fejres i Vejles mindste bagerbutik

Sanne Andersen har styr på sine brød og kager i Palles Bageri på Vardevej. Foto: Mette Mørk
For 25 år siden søgte Sanne Andersen arbejde for at komme lidt hjemmefra - i dag kan hun slet ikke undvære sit job i Palles Bageri.

Vejle: Alle de faste kunder i Palles Bageri på Vardevej kender Sanne Andersen. Det er Sanne, der i hverdagene åbner den lille butik klokken 5.30 - og gerne tidligere, for som hun siger "jeg kan jo lige så godt lukke kunderne ind, når jeg alligevel er her".

Sanne Andersen har 25 års jubilæum.

At det lige blev bager-branchen, hun kom til til arbejde i, er faktisk tilfældigt. Sanne Andersen søgte bare et deltidsjob, da familiens yngste datter var nået op i skolealderen.

Annonce

- Jeg er et meget stort familiemenneske, og jeg har altid sagt, at jeg ikke ville have børn, for at få dem passet. Så jeg har gået hjemme, mens Mike, Karina og Christina var små. Det nød jeg virkelig, fortæller Sanne Andersen.


Jeg ved, at alt er i de bedste hænder, når Sanne styrer tingene.

Bagermester Palle Thomsen


Da hun sagde ja til jobbet, vidste hun ikke, at hun i den grad skulle komme til at trives i bagerbutikken, så hun i dag nærmest opfatter de øvrige ansatte og bagermester Palle Thomsen og hans familie, som sin egen familie.

I jubilæumsgave har Palle Thomsen foræret Sanne Andersen og hendes mand et wellness-ophold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Skyttehuset får livvagt

Annonce