Annonce
Ugeavisen Vejle

Se op: Nye bannere pryder Vissingsgade

Vissingsgade har fået hængt bannere op foroven. Privatfoto

Vejle: En gang var det poser, og flag har der også været. Nu er det farverige bannere, der skal være med til at skabe hyggestemning i Vissingsgade. Og de vil nu, for en tid, hænge højt til tops over gaden og være med til at skabe atmosfære og en fornemmelse af nærhed.

- Vi vil gerne skabe en stemning, som den man oplever i Aarhus' små gader, og det er så for eksempel noget, vi i fællesskab får arbejdet sammen omkring. Vi bringer vores idéer videre på vores BID-møder - og lige nu er det bannere, der gerne må være med til at gøre en forskel, fortæller Laila Rørholm, de er indehaver af Rørholm Skincare i Vissingsgade.

Farverige bannere skal være med til at skabe hyggestemning i Vissingsgade. Privatfoto

BID er en forkortelse for Business Improvement Districts, som er et privat-offentlig bysamarbejde, hvor alle parter, som for eksempel butiksindehavere, foreninger og private byder aktivt ind.

Annonce

Det kræver engagement, vilje og ressourcer, og der arbejdes med mange forskellige ting i hvert BID-sammenslutning. Det kan være byudvikling, midtbystrategier, små og store aktiviteter, større investeringer, simple og effektive investeringer, samarbejde og netværk. Og nu har det altså resulteret i, at de handlende i Vissingsgade har sat gang i en udvikling, hvor det netop handler om at skabe atmosfære og hyggelig stemning, så kunderne får lyst til at kigge forbi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Irmas brevkasse: Datter vil ikke spise

Annonce