Annonce
Ugeavisen Vejle

Sexolog Jakob Olrik fortæller om den eneste ene i Vejle

Efter de seneste fem år at have turnéret Danmark tyndt med foredraget "Kvinde, kenddin mand" lover Jakob Olrik med "Den Eneste Ene" et show, hvor der bliver noget som både romantikeren og skeptikeren. PR-foto
Vores forventninger til kærligheden er nogle gange den største forhindring for at finde og beholde den, mener Jakob Olrik. Han kommer til Vejle med sin nye foredragsturné.
Annonce

Vejle: Vi vil så gerne elske og blive elsket. Men "i den indladende fase" - som forfatter og sexolog Jakob Olrik i en pressemeddelelse kalder det - har vi en tendens til at særligt fremhæve en side af os selv. Og vi bruger det, vi har haft succes med, skriver han.

Det er helt naturligt, men det har også sine faldgruber. Og det beskæftiger Jakob Olrik sig med, når han 5. februar i Vejle optræder med sit nye show Den Eneste Ene.

- Jeg har talt med hundredevis af kvinder på mine turnéer, og der er et spørgsmål, der dukkede op igen og igen: "Hvordan finder jeg og holder fast i den eneste ene! Ham som jeg kan elske, og som elsker mig?" - Det har gjort mig nysgerrig på vores forventninger til hinanden og vores længsel, og jeg har i årevis dykket ned i dette emne og nu lavet dette show om kærlighed, forventninger, frygt og længsel, forklarer Jakob Olrik i pressemeddelelsen.

Annonce

Der skal arbejdes

Nu håber han, at han med Den Eneste Ene kan skabe en oplevelse for publikum, der giver mere fælleskab, flere lykkesus, mere sex og ikke mindst: mere kærlighed.

Ifølge Jakob Olrik er der nemlig noget helt fundamentalt, vi danskere har glemt, når det kommer til det store spørgsmål om den eneste ene: At vi skal arbejde for kærligheden. Også selvom vi er sammen med den rette. For det betyder ikke, at alt er rosenrødt hele livet. Når vi tror på den myte, som blandt andet fortælles i Hollywoodfilm, så har vi kurs mod skuffelser og mod at blive ulykkelige, fastslår han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce